Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]MS i pacc

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko, zamierzałem kupić pacc na ferie, ferie mam od 28 no i problem jest, mam narazie 28lvl sorcem, nie wiem czy bocić do 42 i wtedy pacc kupić czy już na ferie... Będę mieć 300k na waste więc chce tak z 80lvl wbić w te 30dni

Opublikowano

Co ty, pójdziesz na tomba to 42 w 2 dni wbijesz. Od 50 możesz spokojnie AC leciec az do 70-75. Jak się wkurzysz to dałbyś rad wbić ze 120-130 lvl

Opublikowano

Co ty, pójdziesz na tomba to 42 w 2 dni wbijesz. Od 50 możesz spokojnie AC leciec az do 70-75. Jak się wkurzysz to dałbyś rad wbić ze 120-130 lvl

Ja bocę na rotach (chociaż nikt mi się nie wbija) mam 13k/h ;P Tak sobie pomyślałem,że od 42 wand of vodoo+ frigo = dragi yala, to z dziennie bym po 200k expa wbijał

Opublikowano

Kupuj pacc'a od razu i na Tarpid Tomba (lub Taris Tomb pod inna nazwą, jak kto woli :P), spokojnie nawet na -3 zejdziesz, gdzie jest pare vampów, 1 necro, bonebeast, masa mumii, ghouli i crypt shlamberów :) Super exp! ja z wastem mialem tam po 100k/h na prem stamce na 33lvlu :P

Opublikowano

Kup sobie pacca na 90 dni, aktywujesz 30 dni na ferie a reszte bedziesz mial na wakacje czy tam kiedy zechesz, a taniej cie to wyniesie ;P

Nie mam tyle kasy nawet :) Na 30'stke nie mam, będę musiał pokminić

Opublikowano

ref.

50k/h to dobrze? na 34 lvl ? :P na cyclopolis ? :)

Jezeli jestes ms'em to idz na earth elementale ,tam bedziesz mial wiecej.

Od 50tego na waterach z 140-160 bedziesz mial jak potrafisz ogarniac.

Opublikowano

do 35-37 na tombie z Avalanch potem acienty do 50-60 potem watery jak dorwiesz resp na port hope na zielonej z rana ma się do 170k/h

Ja grałem tak

37- lvl acienty do 60 lvla do tego czasu zbierzesz około 300k jak nie padniesz i trochę z tasków ofc jak będziesz robić blota

potem od 60 lecisz watere do 70-80 spokojnie możesz siedzieć lub jak zajęte robisz gorome i latasz z avalanch bonebasy + gs albo jak ogarniasz głęboko pod goromą masz tam do 500k/h na zielonej tylko ogromne waste ryzyko deda.

Opublikowano

do 35-37 na tombie z Avalanch potem acienty do 50-60 potem watery jak dorwiesz resp na port hope na zielonej z rana ma się do 170k/h

Ja grałem tak

37- lvl acienty do 60 lvla do tego czasu zbierzesz około 300k jak nie padniesz i trochę z tasków ofc jak będziesz robić blota

potem od 60 lecisz watere do 70-80 spokojnie możesz siedzieć lub jak zajęte robisz gorome i latasz z avalanch bonebasy + gs albo jak ogarniasz głęboko pod goromą masz tam do 500k/h na zielonej tylko ogromne waste ryzyko deda.

a gdzie te ancienty bić?

Opublikowano

Możesz latać tam gdzie task albo jak ze środkowej bramy się wyjdzie i pójdzie prosto 1 dziura z larwami ale wtedy musisz bić jeszcze 2 cave na hidden larvs :) wtedy jest szybciej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...