Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FUN]Jak trollować w World of Tanks? :)

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aaa moje uszy :D (początek)

-=-

Super podobało mi się.. ty trollu :P

Like it+ leci..

Pozdrawiam i więcej takich....

x

Opublikowano

Heh miałem podobną sytuację, tylko że ja byłem tym atakującym. Niestety artylerzysta nie miał tyle szczęścia, bo wpadłem na niego i oboje wylądowaliśmy w wodzie xD

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

nie ma za to bana?;D

Od tego jest fizyka żeby z niej korzystać... ona jest w twoim życiu dostajesz bana za to że ci widelec upadł? -,-

signature@500625643@eu@34@1@110110001001001110110100110110110110100001@01111010000@pl@0.png

Aż tak słabo? :P

Opublikowano

Są lepsze akcje w tej grze (sam mam jedną taką na YouTube), ale można powiedzieć, że nie najgorzej:)

@UP

Porównanie mnie zabiło. x)

Opublikowano

Wiem, nuta jest świetna, trzymaj link:

http://www.youtube.com/watch?v=4zuNXOe0nlA

A i jeszcze jedno, zrobiłem tak ponieważ zostałem sam przeciwko 5 czołgom, i miałem małe szanse, a tak wyeliminowałem 2 fajnym sposobem. ;) Dzięki za like/komenty/suby, jutro postaram się jeszcze coś zmontować i za parę dni może będzie. ;)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Na mapie Himmelsdorf jest też możliwość trolligu. Przy zjeździe z górki można wjechać do środka budynków i przeżyć bitwe.(jest na forum taki filmik)

Oczywiście zawsze można capować bazę więc można przegrać.

Opublikowano

SieSieSieManko. Ten bug jest już wydupiony w kosmos.. Teraz dodali tekstury / Obiekt zasypanej tej że tak powiem dziury. Także nie na daje się to już do użytku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...