Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Minecraft - Cheaty

konrad573

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Pier*ole Jak ja nie lubię takich Gimbusów , którzy wszystko by chcieli ale sami poszukać to nie -,-

Jedyne co powinni ci dać to słownik Ortograficzny.

Wgl jak bardzo żałosnym trzeba być żeby napisać "co mam zrobić bez xray i fly nie umiem grac bo nigdy nawet żelaza nie wykopie!!!." No Ku*wa jak daremnym trzeba być żeby do kopania żelaza potrzebować Fly -,- , żelazo jest wszędzie i łatwiej je znaleźć niż ziemie -,-

Poza tym IDIOTO Z IQ poniżej Numeru Buta , Jak byś nie wiedział TO Większość serwerów MC ma AntyHacki i dlatego cie wypierdziela z serwerów

PS. Według mnie do MC nie powinno być czegoś takiego jak Czity bo to głupota żeby w tak ŁATWĄ grę grać na Bocie -,-

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

Ile ty masz lat bo mniej niż 8 lub masz słabe IQ .

Dopiero kupiłeś mc i odrazu cheaty <_<

Zainstaluj Nodusa jest dużo cheatów a jak są dobre anty cheaty to ci nie będzie on działać na servach

a instalować odzielnie to nie za dobry pomysł bo się na tym nie znasz !

A zreszto rozkazujesz jak dzieciak że ty chcesz to musisz mieć tak w życiu w cale nie ma .

A mc to piękna gra , nie trzeba odrazu cheatować ( Kiedyś było lepiej z minecraft'em a teraz tacy gracze jak on <_< )

matise00.png

Opublikowano

14 lat zmieniałe manzwe nodusa podem włączyłe mmiencrafta gre na survival i minecraft has ben crashed zrobiłem jak trzeba !!!

Mam 14 lat. date uradzenia: 03 maj 1998.

Opublikowano

boże , wiesz co oznacza Takie podkreślenie czerwone pod słowami typu "manzwe" to falowane ???? TO ZNACZY że masz błąd w słowie ;d

z tego co widzę piszesz że masz 14 lat więc ,albo Kłamiesz albo przez nauką ortografii w szkole spierdalałeś jak przed ogniem :D

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

14 lat zmieniałe manzwe nodusa podem włączyłe mmiencrafta gre na survival i minecraft has ben crashed zrobiłem jak trzeba !!!

Mógłbyś pisać bez błędów , bo ciebie nie rozumiem .

[ wyczyść sobie folder .minecraft , uptaduj minecraft'a i zainstaluj noudus'a to powinno działać ]

matise00.png

Opublikowano

A nie możesz grać np. Bez Cheatów . Minecraft to łatwa gra a raczej nie można określić czy łatwa czy trudna bo tu nie chodzi o jej przejście !

matise00.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...