Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[IBOT] CZYSTY CRACK IBOT'a - sprawdź.

hossuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. ;)

Dokonałem zakupu crack'a za gp - działa świetnie.

Postanowiłem zwrócić sobie jego koszty.

Dziś tj. dnia 23.01.2013r. crack będzie dostępny na speedyshare, aby userzy mogli potwierdzić, że działa :)

Od jutra, od godziny 0:01 crack będzie na twojepliki.eu, gdzie za pobrania będę dostawał $$$$$ :)

W linku poniżej znajduję się cały folder ibot'a wraz z crackiem:

/skan prosze

Aby uruchomić go należy:

1. Wypakować archiwum

2. Odpalamy plik "crack"

3. Otwiera nam się okienko ibot'a, w którym trzeba wpisać login i hasło - wpisujecie byle co w loginie i haśle oraz klikacie "LOGIN"

4. Wyświetli Wam się 0 dni licencji i uruchomi bot - tak będzie za każdym razem.

Crack działa tylko pod wersje 9.81, czyli aktualna wersję Tibii. Do starszych wersjii jeszcze nie posiadam, ale postaram się nabyć.

Jak zobaczę jakiegoś dzieciaka, który bez sprawdzenia napisze mi, że to keylogger to raportuje od razu. Jest to jedyny czysty crack w sieci - nikt, kto nie bd miał z tego korzyści nie udostępni cracka za darmo. Ja również bym tego nie robił, gdyby nie $ za pobrania.

Najlepiej proszę osobę, która ma jakiś mały i biedny lvl o sprawdzenie pliku - może to niedowiarków uświadomi, że nie jestem hackerem.

PS. Chciałem dodać scana, ale nie wiem czemu po załadowaniu na virus total nie chce mi skanować pliku.

Jakby była możliwość proszę admina o dodanie SCANA.

Opublikowano
Jest to jedyny czysty crack w sieci - nikt, kto nie bd miał z tego korzyści nie udostępni cracka za darmo. Ja również bym tego nie robił, gdyby nie $ za pobrania.

bitch please

W takim razie skąd ja mam za darmo cracka elegancko działającego ? Pewnie zapłaciłeś i chcesz sobie za niego odrobić -.-

Najlepiej proszę osobę, która ma jakiś mały i biedny lvl o sprawdzenie pliku - może to niedowiarków uświadomi, że nie jestem hackerem.

Another bitch please

Jak zobaczysz że masz na passy do postaci z 8 lvlem to wiadome, że nie shakujesz i ludzie będą myśleć że to nie keylogger

Jak ktoś chce prawdziwego cracka za darmo - pisać na pw

Opublikowano

To sprawdź :)

W takim razie skąd ja mam za darmo cracka elegancko działającego ? Pewnie zapłaciłeś i chcesz sobie za niego odrobić -.-

Odkrycie - a co napisałem na początku tematu?...

Czytaj ze zrozumieniem, leci raport. Jest to czysty crack, proszę kogoś o sprawdzenie.

Opublikowano

To, że skan nic nie pokaże nie znaczy że nie ma keya. Keya można w 30 min napisać i też może być 2/42, a po tyg. 42/42...

"Odrobić" chodzilo mi w sensie o hackowanie kont

Opublikowano

Pewnie, 500k to jest w *** do odrabiania ;) Zastanów się zanim coś napiszesz. Masz dowód że tu jest key? Nie masz, bo takiego być nie może, skoro plik jest czysty. Wiec stul pysk za przeproszeniem, a nie antyreklame robisz nabijaczu postów.

Malware to nieszkodliwy wirus. Malware mi wykryło w instalce do avasta, więc.... ;P plik jest czysty. i działa.

Opublikowano

nie wiem co Ty za pozere tutaj zgrywasz :) na gg jasno Ci wyjasniłem czemu go umieszczam tutaj, a nie na innych forach - chcesz linki do moich kont na torgu i tnp? Zarejestrowane 4 lata temu, po 500-800 postow i 300 reputów.

Opublikowano
Crack działa ale mam złą wersje tibi ?? Pod jaką wersje jest ten crack ?

Napisał typ który ma prawie 900 postów tutaj. Wersja jest pod najnowszą real tibie...

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak ktoś chce cracka to na pw

Ja bym chciał caracka pewnie i tak już tego nie przeczytasz bo to biło dawno ale jak mógł byś wysłać to odpisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...