Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scrypty Dw Cave Hellp Me Plis :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie mam problem z skryptami do dw cave po tp bot sie wraca probuje przejsc przez sciane i tu proziba z mojej strony potrzebuje skrypta na Ert Ghost Soldier prosze o pomoc a wrecz blagam bo nie mam zamiaru expic w hotan jak tam sie teleportuje to gra mi sie wylancza i bot wlancza clentasa zal ten ibot no ale coz mozna poradzic heh

96718168.jpg
Opublikowano

Mistrzu poco expic w cave dw idz do taklamakan ! na dark kare death kare w cave dw nieda sie chyba bocic ( ja probowałem i niemogłem bo ciagle sie wieszał ) wiec jak chcesz ale sie nie oplaca !

Opublikowano

Z tego co słyszałem nie da sie bocic tym botem w cave... tzn skrypty nie dzialaja... ale to dziwne bo w Jangan Cave dzialaja

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Mistrzu poco expic w cave dw idz do taklamakan ! na dark kare death kare w cave dw nieda sie chyba bocic ( ja probowałem i niemogłem bo ciagle sie wieszał ) wiec jak chcesz ale sie nie oplaca !

nie chce expic na karach bo jak bot robi tp do hotan to bot mi sie wylancza razem ze silkiem a nie prawda jest ze ibot sie wiesza w dw cave jak recznie tam doszedlem i puscilem go to bardzo szybko mi tam bil co do skrypta do dw cave to mialem nie jednego i wpisywalem po tp linijke Wait i nic to nie dawalo

96718168.jpg
Opublikowano

Niestety ibot nie chasa w dh cave. Nie potrafi odczytać koordynatów w jaskini. Nawet mapka nie działa, mimo, że takowa istnieje w folderze z mapami. A szkoda, w DH są dużo lepsze spoty niż w takla.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...