Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Trzy Quadry

Shaigan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A możesz powiedziec czemu pierwsze 3 były nagrane z perspektywy Mastera Yi? Ogólnie quadry ładne, widać dobrze sie nafeedowałeś tym kha'zixem

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

A możesz powiedziec czemu pierwsze 3 były nagrane z perspektywy Mastera Yi? Ogólnie quadry ładne, widać dobrze sie nafeedowałeś tym kha'zixem

Wyłączyłem lolreplaya niechcący, bo lol mi się zwiesił dwie gry wcześniej i wchodziłem w procesy i wyłączałem i przypadkowo wyłączyłem recordera, a Yi nie miał ustawionego, że nagrywa z perspektywy specta, ale dał mi replaya ;p

Opublikowano

ładnie też gram mozezz podać mi swoj bild

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

http://www.lolking.n...3197765#history

Tam masz na samym końcu 2 gry. Tak mniej więcej się buduje. Maxuje w/q/e i najpierw evolvuje w, później q, później e

Thx wielkie leci ++ sam ucze sie grać kxa w widze ze ty ładnie ogarniasz

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Raczej pogratuluje filmiku, cenić quadry to jedynie jak np. pinky snipe by ult lux, czy tam podobne.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...