Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]internet

IDeBestI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam strasznie słabego neta 1 mb/s niekiedy spada gdy chciałem powiększyć powiedzieli mi ze mam za powolne łącze i nic z tym nie zrobią może gdy bym kupił iny internet to by coś pomogło mam neostrade tp proszę doradźcie mi

Opublikowano

przeczytałem 2 razu i nic nie skumalem :P

dodam ze mam neo 2mb i jak mama nic nie ściąga na laptopie to lagow w grach nie ma

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

wybłagaj rodziców niech ci załatwią lepszego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zrób to co powiedzieli konsultanci, bo inaczej lepszego łącza nie dostaniesz, jeżeli nie będziesz płacił więcej.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

wy nie rozumiecie te huje z Neostrady powiedzieli mi ze niemoge mieć większego nawet jak bym im dopłacił i teraz nie-wiem czy zmienić neta czy będzie tak samo

Opublikowano

wy nie rozumiecie te huje z Neostrady powiedzieli mi ze niemoge mieć większego nawet jak bym im dopłacił i teraz nie-wiem czy zmienić neta czy będzie tak samo

Mieszkasz za pewne na wsi, i nie możesz mieć szybszego.

Możesz zmienić neta na tooway, jest trochę drogi ale zasięg, masz wszędzie i prędkość jest zadawalająca.

50dea4ba1935f.png

Opublikowano

Mieszkasz za pewne na wsi, i nie możesz mieć szybszego.

Możesz zmienić neta na tooway, jest trochę drogi ale zasięg, masz wszędzie i prędkość jest zadawalająca.

dzięki sprubuje
Opublikowano

Pewnie mówili Ci że masz słabą przepustowość w kablach.?

Czy trafiłem.?

Jeśli tak to sie nie przejmuj. Bierz innego neta a tymi debilami z Neostrady się nie przejmuj. Mojemu koledze tak samo mówili..

Opublikowano

Pewnie mówili Ci że masz słabą przepustowość w kablach.?

Czy trafiłem.?

Jeśli tak to sie nie przejmuj. Bierz innego neta a tymi debilami z Neostrady się nie przejmuj. Mojemu koledze tak samo mówili..

to samo u mnie może netia będzie lepsza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...