Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer 1500-2000zł.

Intesive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzam kupic sobie komputer, tak smiejcie sie, ze mam tylko 1500-2000zł max, ale nie jestem jakos bardzo rozpieszczony, zeby wydawac 4k na kompa, bo to dla mnie przesada. Prosze was o złozenie mi komputera do gier. Nagrywarke mam, jeszcze zobacze czy pod sata, wszystko inne chce wymienic. Dobierzcie takie podzespoły, zebym za 1/2/3 lat mogł wymienic procka i karte graficzna. Komputer do gier typu fifa 13, bf3, cs go, chce podłaczyc monitor fullhd, myślę że tak do 23 cali, ale to już oddzielnie kupię. Dam plusiki.

Opublikowano

Tylko te 2k to mam juz scislo, powiem tak, zapytam jeszcze rodzicow i jak sie nie uda to zamienie na G860 (czytałem inne tematy) a jak sie uda to wsadze ta 7850. ;) Dzięki. ;)

Opublikowano

Tylko te 2k to mam juz scislo, powiem tak, zapytam jeszcze rodzicow i jak sie nie uda to zamienie na G860 (czytałem inne tematy) a jak sie uda to wsadze ta 7850. ;) Dzięki. ;)

Tylko na co ci 7850 z takim procem, który będzie ograniczał tą GPU? Już poczekaj troszkę i kup i5 3470 + HD 7850.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Jak masz nic nie wnosic do tematu to wyjdz i wogole nie pisz, dokładnie przeczytaj. 3470 bedzie ograniczał 7850? Fajnie wiedzieć... chyba nie wsadzie g860 i 7850, bez przesady.

Opublikowano

Dysk na 500. Mobo na MSI-G43 Procek na I5-3470

Będzie nieporównywalnie drożej. 2100-2200. A dysku nie opłaca się zmieniać na 500 bo między nim a 1tb różnica +/- 40-50zł.

Zestaw robiłem pod siebie bo przed wakacjami zamierzam kupić do 1800. Wyszedłem z założenia, że lepiej kupić używkę konsoli za 350-500zł niż przepłacać za kompa np : 3k

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Jak chcesz coś taniej w tamtym zestawie to weź procesor zmień na i5 3350P

Jeśli będziesz zamawiał zestaw w morelach to możesz sobie dodać do koszyka usługę montażu.

http://www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/

to ta usługa.

Jeśli będziesz zamawiał to przy zamówieniu w polu kod promocyjny wpisz

O44Y129AC8

i naciśnij obok wyślij to koszt montażu się na 1 złoty a wysyłka będzie darmowa.

Zamiennie zamiast montażu możesz wybrać pendrive, dokładnie ten

http://www.morele.net/pendrive-good-ram-gooddrive-twister-4gb-czarny-196953/

Wtedy przy zamawianiu skorzystaj z kodu

WP35ZXZG5A

Opublikowano

Dam Ci specyfikacje mojego kompa. Mam CS:GO i FIFA13 i spokojnie na lajciku działa. Co do BF3 nie wiem, bo nie grałem.

kompm.png

Koszt to około 2tys.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Teraz to taki standardzik 2gb ramu procek i3, karta graf, może być jak u @up . za 2 koła naprawde możesz niezłe cacko złożyć. jak już będziesz miał części szukaj na ceneo gdzie najtaniej.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Dam Ci specyfikacje mojego kompa. Mam CS:GO i FIFA13 i spokojnie na lajciku działa. Co do BF3 nie wiem, bo nie grałem.

kompm.png

Koszt to około 2tys.

Za takie gówno tyle kasy ? lipna płyta i grafika, obudowa i zasilacz pewnie też. Wygląda to na gotowca

Opublikowano

Jak masz nic nie wnosic do tematu to wyjdz i wogole nie pisz, dokładnie przeczytaj. 3470 bedzie ograniczał 7850? Fajnie wiedzieć... chyba nie wsadzie g860 i 7850, bez przesady.

Proszę odpowiadaj na posty po uprzednim przeczytaniu ze zrozumieniem tekstu tegóż posta ;> Chodziło mi o g860 + 7850. Chciałem stwierdzić, żebyś właśnie brał i5 3470 lub jakiś inny i5 i do tego HD 7850 ^^

:)

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

A nie lepiej wziąść i5 3570k? Nie będzie lepszy?

Oprócz tego, że STRASZNIE się grzeje i przydałby się LC, to jeszcze trzeba by było kupić dobre MOBO za 400-500zł, koszt samego procesora to 250zł więcej. Nie ten budżet.

Opublikowano
Ok, czyli ten jest najlepszy z możliwych? Pogram w fullhd na ultra w br3/cs go? I procka podkręce do 3.5? Czy nie bardzo?

3.5 ? Wejdzie 4.5 i to na powietrzu o ile nie więcej, wyżej to już LQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...