Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z Systemem za pomoc nagroda!

TraVel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z wydajnascia mojego komputera :/ Nie wiem czy to virus czy tak ma byc

Mam 10 pocesow svchost.exe jeden z nik ma zawsze 120k a pozostale normlanie ;)

Kiedys byl moze tylko 1 proces svchost.exe i nie zabieral po 120k tylko moze po 30k ...

Przywra calem system i to nie pomogło , doszły jeszcze jakieś inne procesy których wgl na oczy nie widziałem.

punkt przyrwacania systemu byl odrazu po formacie , slyszalem tez ze jak zrobilem przywracanie systemu to juz virusow nie powinno byc :P

Robilem juz skana kompa kazdym antivirusem ;p i nic nie wykrywaja ;p

Za Pomoc Daje PaySafeCard 10€

post-132308-0-66531500-1358885765_thumb.png

post-132308-0-02392100-1358885785_thumb.png

post-132308-0-42514900-1358885809_thumb.png

OTL.Txt

Opublikowano

W logach brak śladów infekcji jedynie puste wpisy do usunięcia .

Uruchom OTL iw oknie Własne Opcje Skanowania :

:OTL

O18:[b]64bit:[/b] - Protocol\Handler\gopher - No CLSID value found
O18:[b]64bit:[/b] - Protocol\Handler\skype4com - No CLSID value found

O21:[b]64bit:[/b] - SSODL: WebCheck - {E6FB5E20-DE35-11CF-9C87-00AA005127ED} - No CLSID value found.
O21 - SSODL: WebCheck - {E6FB5E20-DE35-11CF-9C87-00AA005127ED} - No CLSID value found.

O33 - MountPoints2\{0fcdba97-a031-11e1-8994-806e6f6e6963}\Shell - "" = AutoRun
O33 - MountPoints2\{0fcdba97-a031-11e1-8994-806e6f6e6963}\Shell\AutoRun\command - "" = F:\Autorun.exe
O4 - Startup: C:\Users\Milosz\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\Netzmanager.lnk =  File not found

:Commands
[emptytemp]

I klik na wykonaj skrypt .Wejdź w msconfig i z zakładki uruchamianie pokaż screeny .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Pobierz program CCleaner i przeczyść pliki i rejestr i dodatkowo przejrzyj listę uruchamianych programow wraz ze startem systemu. Odinstaluj programy, których nie potrzebujesz i w (u ciebie)Windows Task-Manager looknij na włączone usługi.

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Mozesz sciagnac tez program do czyszczenia kompa ze zbednego gowna, rejestru, wszystkich błedow. Program nazywa sie tuneup utilities, wpisz w googlach i sciagnij wersje testowa na 30 dni.

19.png

Opublikowano

paranoja z głupoty, było nie dawać procesów systemowych to by nie było wiecej żadnych svhost . mają być i nawet ich nie ruszaj bo to procesy systemowe i żadnego problemu z nimi nie ma

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

paranoja z głupoty, było nie dawać procesów systemowych to by nie było wiecej żadnych svhost . mają być i nawet ich nie ruszaj bo to procesy systemowe i żadnego problemu z nimi nie ma

Otoz problem jest!! kiedys byl tylko 1 svchost.exe a teraz jest i 10 i zamulaja pc ...

Do jutra sprawdzę sposoby ;) i za prawidłowe odpowiedz dam paysafecard ;)

Opublikowano

1 bo miałeś SWOJE procesy do konta do czasu aż zaznaczyłeś WSZYSTKIE procesy kont

po co ci one kiedy nie używasz żadnych danych i informacji z nich , to nawet nie twoje procesy i nie masz ich czasem nawet jak wyłączyć albo wyłączysz i dednie ci system

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Od kiedy pojawia sie ten problem? Sciągłes cos do tego czasu? Sprobuj przeskanowac kompa programem DrWeb.cure it.

Moj ojczym wszedl na pc i od tego czasu tak sie robi... nwm co on robil bo mnie akurat w domu nie bylo ;/ Robilem skana drwebcureit i wykrylo 2 infekcje szybko usunelem
Opublikowano

Moj ojczym wszedl na pc i od tego czasu tak sie robi... nwm co on robil bo mnie akurat w domu nie bylo ;/ Robilem skana drwebcureit i wykrylo 2 infekcje szybko usunelem

Zapytaj go co robił wtedy i moze odpowiedz wpadnie sama.;)

19.png

Opublikowano

A nie prościej zrobić format ? -,-

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

a czemu , usługi microsoft są niepotrzebne, normalnie zostanie z 3-8

w auto starcie może wyłączyć wszystko

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

ale mam tez problem z update... moze dlatego komp tak muli? nie mam zadnych akutalizacji na pc i nie moge ich zrobic bo nie moze pc wyszukac Blad Code 80070422

post-132308-0-13135100-1358968381_thumb.png

Opublikowano

Wejdź w services.msc

Znajdź aktualizacje automatyczne i ustaw na wyłączony bo niekiedy większośc problemów z zamulaniem właśnie jest przyczyna Windows Update

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

jak nie ma to NIE MA i po co szukasz dziury w całym ?

widocznie juz masz wszystkie a wczoraj nie wyszły żadne nowsze na ten tydzień

wystarczy ze ustawi opcje by informowało i nie ściągało

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Przeczytałeś moja odpowiedz ? Jest blad i akutalizacje nie chca sie automatycznie pobierac.. i manualnie tez nie !! Informuje mnie o tym ze sa nowe akutalizacje !! ale ich nie pobiera bo jest blad post wyzej masz ssy.

Opublikowano

Fr3shMak3r widze ze jestes dobry w te gierki ;p Dasz moze do siebie jakis kontakt? Gadu , Skype ;p Dzieki temu naprawie szybciej system a jak naprawie to paysafecard dla cb ;p

Opublikowano

nie mam zadnych akutalizacji na pc i nie moge ich zrobic bo nie moze pc wyszukac Blad Code 80070422

czyli jak napisałem nie masz , a że nie wyszukuje to nie jest problem bo ich wcale nie szuka przez błąd

tym się odzyskuje http://go.microsoft....?linkid=9666880

tak przy okazji to ty znasz niemiecki o na twojej głowie jest przetłumaczyć to co dajesz !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...