Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Howix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z multi hackiem. Pobrałem hacka i injector, po wypakowaniu hacka otrzymałem dziwny plik który później zmienił się w notatnik i injector mi go nie wyszukuje.

Jeżeli przeglądam spakowany plik jest w nim końcówka .dll ale zaraz po wypakowaniu się zmienia. Proszę o pomoc i z góry dziękuje :) Pozdrawiam

Opublikowano

jak możesz rozpakować plik .dll ,z twojej wypowiedzi to wynika

Jak daje "otwórz" plik jest zapisany jako .dll a jak wypakuje to automatycznie mi się zmienia format pliku.

potrzebuję zmienić format pliku ale jak to robie to wyskakuje mi błąd "plik lub folder nie istnieje"

Opublikowano

pliku dll się nie rozpakowuje tylko właśnie ten plik się aplikuje do gry

Zawsze rozpakowuje i mi wszystko działa. ale ten hack akurat nie. nie wyszukuje mi w injectorach spakowanych rarów. musze po prostu zamienić ten plik na .dll tylko nie wiem jak bo mi wyskakuje błąd że plik nie istnieje.

Opublikowano

Franci, nie masz zielonego pojęcia o czym on mówi. Pobrał plik RAR, i gdy podgląda archiwum jest w nim plik .dll . Gdy jednak rozpakuje archiwum, plik .dll zmienia format na inny. Brain on. :s

@topic, w sobotę zrobię Ci reupload hacka, ponieważ mam go na kompie, a także wyślę Ci oddzielnie sam plik dll.

Opublikowano

Franci, nie masz zielonego pojęcia o czym on mówi. Pobrał plik RAR, i gdy podgląda archiwum jest w nim plik .dll . Gdy jednak rozpakuje archiwum, plik .dll zmienia format na inny. Brain on. :s

@topic, w sobotę zrobię Ci reupload hacka, ponieważ mam go na kompie, a także wyślę Ci oddzielnie sam plik dll.

Dziękuje, nareszcie mnie ktoś zrozumiał :)

Czy ktoś miał problem z hackiem Zolferno ?

jak próbuje go podpiąć Winjectem to wyskakuje mi błąd z plikiem MSVCR a w programie Winject słychać dźwiek "Something is wrong"

Opublikowano

aha tak wgl. lepiej teraz cheatów nie wgrywaj można każdego gracza z poziomu gry raportować ;)

Gram na serwie prywatnym dopiero sprawdzam tą gre :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...