Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przygoda z Metinem2.

Kominiar4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcialbym zaczac przygode z Metinem2. 5 lat temu gralem w metina, nie gralem dlugo, do 30 lvla. Tu mam kilka pytan:

1. Kim zaczac gre? Wybralbym Sure lub Woja, kogo polecacie i jaka profesje?

2. Skroty m1, m2 oznaczaja miasta?

3. Ile jest obecnie serwerow? Na pewno wybiore ostatni.

Opublikowano

1. Wybierz to kim będzie Ci się dobrze grało. Uniwersalnie jest to Wojownik Body i Sura WP, ale to od Ciebie zależy. Ja gram Bodym. ;-)

2. Tak, m1 to główne miasto, a m2 to wioska.

3. Jest 26 serwerów jednak w marcu ma się odbyć połączenie ich (więcej przeczytasz na oficjalnym forum).

Opublikowano

1. Sura wp

2. m1 - miasto główne, m2 - miasto drugie, m3 - obszar gildyjny (imha). Występują tam przeklęte potwory.

3. 26

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano
Po co mi te linki i jak sie maja do moich pytan?

Mam kolejna porcje pytan;

• ile istnieje serwer 26?

• ile musze wydac zl (przez sms) aby ulatwic sobie gre? Sa jakies exp boosty badz itemki podwyzszajace drop?

• ile razy osoba moze wykorzystac swojego ref linka?

• co to jest imha?

Opublikowano

• ile istnieje serwer 26? Tego ci niestety nie powiem, bo sam nie wiem :/

• ile musze wydac zl (przez sms) aby ulatwic sobie gre? Sa jakies exp boosty badz itemki podwyzszajace drop? Są do tego specjalne itemki w IS;ie, lecz wedlug mnie bardziej oplaca ci sie na start kupic yangi na allegro (tylko, ze trzeba przelewem ew. pay pal) Wyjdziesz lepiej na yangach, niz na dropieniu z 2x dropem.

• ile razy osoba moze wykorzystac swojego ref linka? Wydaje mi sie, ze ile razy sie chce lecz nie jestem tego pewien :)

• co to jest imha Jest to swiat przekletych zwierzat ( niektorzy nazywaja to m3, lecz nie jest to zadne miasto)

Opublikowano

1. Wojownik Body.

2. Tak.

3. 26, tak graj na Solarze (ostatni serwer)

Kontakt :

Steam : mrmateuuuszek
GG : 20079237
Prywatna Wiadomość na Forum...

Opublikowano

1. Kim zaczac gre? Wybralbym Sure lub Woja, kogo polecacie i jaka profesje?

2. Skroty m1, m2 oznaczaja miasta?

3. Ile jest obecnie serwerow? Na pewno wybiore ostatni.

1. Powinieneś sam sobie wybrać, ponieważ to zależy kim bardziej Ci gra podchodzi. Wojownik jest dla "new" jak dla mnie, większość osób niby gra, jest dobrą postacią w expie, pvp i w ogólnie DOBRA. A Sura to WP jak dla mnie, bardzo dobra postać do expa i do zarobku, a na wyższych levelach dobrze sprawuje się w pvp.
  2. Tak m1 - miasto pierwsze - czyli psy/wilki/dziki/niedźwiedzie/zaprzysiężone - metiny 5-25 lvl, m2 - miasto drugie - dzikusy/besty - metiny 25-35 lvl - loch małp itd.
  3. Serwerów: 26, i tak wybierz ostatni, bardzo dużo ludzi na nim gra i tanio jest.

Opublikowano

1. Zależy jaka postać Ci się spodoba, jeżeli masz zamiar wybrać woja to polecam Ci mental ponieważ dobry w pvp oraz posiada dużo defa z silnym co pozwal mu brać większe spoty czyli pomaga w expie. Jeśli zależy Ci na dość szybkim expie to Sura WP a jeżeli chcesz być dobry w pvp to BM.

2. M1 oznacza miasto pierwsze - jest to miasto w którym zaczynamy grę, na jego terenie można spotkać potwory od 1 do 25lvl oraz metiny od 5 do 25lvl.

M2 oznacza drugie miasto - na jego terenie występują moby od 25+ lvl.

3. Aktualnie jest 26 serwerów, jeżeli miałbyś zaczynać grę to polecam Ci stare serwery tj. 1-10 gdyż gra tam mniej osób niż np. na s26 i jest więcej przedmiotów np. stalek+9 itp.

Opublikowano
1. Zależy jaka postać Ci się spodoba, jeżeli masz zamiar wybrać woja to polecam Ci mental ponieważ dobry w pvp oraz posiada dużo defa z silnym co pozwal mu brać większe spoty czyli pomaga w expie. Jeśli zależy Ci na dość szybkim expie to Sura WP a jeżeli chcesz być dobry w pvp to BM.

2. M1 oznacza miasto pierwsze - jest to miasto w którym zaczynamy grę, na jego terenie można spotkać potwory od 1 do 25lvl oraz metiny od 5 do 25lvl.

M2 oznacza drugie miasto - na jego terenie występują moby od 25+ lvl.

3. Aktualnie jest 26 serwerów, jeżeli miałbyś zaczynać grę to polecam Ci stare serwery tj. 1-10 gdyż gra tam mniej osób niż np. na s26 i jest więcej przedmiotów np. stalek+9 itp.

Nie wiem ktora postac mi sie podoba bo dawno nie gralem. Wybiore sure wp, oraz serwer ostatni ze wzgledu na ceny oraz balans.
Opublikowano

1. Build do expa to Czarowane/strach/paluch bądź wirek/rozpro bądź ochronka

2. Konia bojowego można zrobić samemu aczkolwiek jeśli wybierasz s26 to polecam Ci zrobić bojowca z 4-5 osobami bo samemu możesz nie dać rady ze względu na to że gra tam dużo osób.

Opublikowano

Mam kolejne pytanie.

1. Jaki build uzywac na Surze WP?

2. Czy trudno sie robi konia bojowego?

1. Uniwersalny build dla WP'eka jakim ja na przykład gram, czyli: Ostrze -> Strach -> Wir -> Palec -> Zbrojka (w dropie się sprawdza) lub Rozproszenie (w pvp się sprawdza).

2. Nie, nie trudno. Na początku 10 lvl konia to bieganie po mapach do różnych punktów, a 11 poziom konia czyli bojowca robimy zabijając Skorpionów Łuczniki - robić to w pt najlepiej, bo szybciej i zdążymy napewno.

• ile istnieje serwer 26?

• ile musze wydac zl (przez sms) aby ulatwic sobie gre? Sa jakies exp boosty badz itemki podwyzszajace drop?

• ile razy osoba moze wykorzystac swojego ref linka?

• co to jest imha?

• rok spokojnie, ale ceny są dalej ustatkowane
  • przez sms to tak około 50 zł jak dla mnie, znaczy możesz mniej bo zawsze na początku otrzymujesz exp ringa i to jest dobre, ale no z 50 zł jakbyś wysłał sobie na tego metina to spokojnie by dobrze było + rób sobie sponsor pay
  • nieskończenie wiele?
  • imha - m3 - miejsce gdzie są przeklęte potwory z których wypadają bronie na 30 poziom z średnimi obrażeniami i obrażeniami umiejętności, bronie bardzo dobre w expie jak i pvp gdy mają wysoki UM, a w expie ŚR (średnie), dropią na tej mapie także bronie na 21, hełmy na 21 i inne przeróżne itemy

Opublikowano

1. Woj body

2. Tak.

3. Solar tam gra dużo ludzi nie polecam, ogółem to zapraszam na s9.

Serwerów 26 jest.

1.

#1. Ostrze > Zbroja > Strach > Wir --- Pod drop/exp z boja

#2. Ostrze > Wir > Zbroja ... --- Z buta

#3. Ostrze > Wir > Palec> Rozpro --- PVP

2. Nie, tylko czas potrzebny, no i medale.

76420966770019797420.png

Opublikowano

1. Sura WP.

2. M1=Miasto 1 M2= Miasto 2

3. Obecnie jest 26 serwerów, polecam Solar.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1. Ostrze -> Strach -> Wir -> Palec -> Zbrojka ->Rozproszenie

2. Konia bojowego robi się dość łatwo, jednak zajmuje to sporo czasu.

11825195872527961699.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...