Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] co to za komunikat pbdobot

Senthinel Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podczas bocenia na pbdo wyskoczylo mi cos takiego, wie ktos co to za komunikat? nie dostalem levela ani ja ani pet i 1szy raz widze takie cos

lev-uptd.png

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Najdziwniejsze jest to że 2 linijki wyżej są tryby P.E.T'a czyli miałeś go włączonego

Opublikowano

nom mam go ciagle i ciagle te tryby mu sie same zmieniaja ale lvla nie dostal jesli o to chodzi

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

może jakiś przedmiot lewelowałeś ?

Fail ...

Najdziwniejsze jest to że 2 linijki wyżej są tryby P.E.T'a czyli miałeś go włączonego

A czy on mówił, że nie miał włączonego PETa? Nie. Poprostu wie, że nie wbił PETowi sie lvl...

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

podczas bocenia na pbdo wyskoczylo mi cos takiego, wie ktos co to za komunikat? nie dostalem levela ani ja ani pet i 1szy raz widze takie cos

lev-uptd.png

Ta, już ja znam tego twojego PBDO xD

Obstawiam że moduł LM ulepszył się na 13 lvl ale to czyste obstawienie :)

7yo9.png

Opublikowano

dobry pbdobot nie jest zly xD no wlansie nie wiem cos sie ulepszylo tylko nie wiem co;d hehe moze ktos bedzie wiedzial dokladnie zobaczymy;)

Więcej info na priv.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...