Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snowy VB multi hack

doniak94

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano
Jesli ma ktos pelna wersje snowy'ego to prosze dajcie mi linka na pm :) pozdrawiam

Koleś nie ma nic za darmo!

jestes zaczepisty... najpierw sam prosisz a gdy ktos inny prosi to od razy :"nie ma nic za darmo" a mam ci przypomnic jak ty byles pijawka i prosiles o full wersje aimbota?? i czy ktos cie za to ochrzanial?? W paru słowach: ham jesteś i samolub bo myslisz tylko o sobie a innych ochrzaniasz, i nie myślisz o kumplach!!!!!

SCHOWAJ SIĘ, NAJLEPIEJ W KRZAKACH I NIE WRACAJ

I jak możesz to więcej nie spamuj słowami :"nic nie ma za darmo koleś", bo sam ciągle od każdego żulisz i tylko spamujesz!!!

Uczeń
Opublikowano

niee, to ty jesteś smieszny... mam ci zrobić screena jak ty żuliłeś? a teraz jak innych walisz za słowo :"prosze". wstydź się, bo ja bym się spalił ze wstydu!!!

• 1 rok później...
Opublikowano

po pierwsze to łatwizna ominać batle eye

zanim włączysz hacka to pisze ze może cie wykryć to najproście nie właczaj tych co ci moze wykryć ja nie właczam i gram cały czas bez przerwy na hackach i nic sie nie dzieje napewno wywali na walk death i aimbot to ci mówie więc nie włanczaj tego B) ( sora za ortografie bo pisze szybko a nie ładnie)

Opublikowano

@UP2: hack1, gorzej tylko jak cie ktoś przyłapie z graczy ze jedziesz na cheatach, to kick....

@UP1: usuń swoje nicki z sygny, bo jeszcze będziesz miał jakieś nieprzyjemności...

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...