Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwoje egzo

FunChicken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dawno nie grałem na PLu dowiedziałem się o tej misji :

http://wiki.metin2.pl/index.php/Mroczny_Nar%C3%B3d_I

w nagrodę jest 10 zwoi egzo , i tu me pytanie czy można te zwoje które dostaniemy z misji schować do magazynu i wyciągnąć na innej postaci na tym samym koncie ? Oraz wiecie czy po wbiciu 60 poziomu od razu pokazuje się ta misja czy trzeba zrobić kilka przed tym aby się to pokazało ?

Jeżeli nie sprawdzałes lub nie wiesz na 100% proszę sie nie wypowiadać .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Całkiem na górze jest napisane, że to ciąg głównych misji, czyli musisz wykonać poprzednie, aby dostać możliwość wypełnienia tej. Jeśli włożysz do depozytu to możesz wyciągnąć na wszystkich 3 pozostałych postaciach na koncie.

Opublikowano

daronian nie zrozumiałes mi chodzi o to czy nie zablokowali oni tego ze akurat te egzo z misji można do dozo wrzucić bo np z skrzynek nie można nic tam wrzucić i stąd własnie to moje pytanie .

Opublikowano

Niby jest napisane,że brak możliwości przekazywania.

Czyli Handel w 100% odpada. Sądzę,że raczej przez depo nie będzie możliwe gdyż tą misje dostaje każdy 60lv czyli tak samo jak z zmiankami ze skrzynek.

PS: Pewny w 100% nie jestem lecz takie jest moje zdanie

Opublikowano

Niby jest napisane,że brak możliwości przekazywania.

Czyli Handel w 100% odpada. Sądzę,że raczej przez depo nie będzie możliwe gdyż tą misje dostaje każdy 60lv czyli tak samo jak z zmiankami ze skrzynek.

PS: Pewny w 100% nie jestem lecz takie jest moje zdanie

Jeżeli nie sprawdzałes lub nie wiesz na 100% proszę sie nie wypowiadać .

Ehh . Czytanie ze zrozumieniem , dziękuję tym pewnym :)

Opublikowano

Mówisz, że nie odpowiedziałem na Twoje pytanie, a mi się wydaję, że odpowiedziałem dosyć jasno. Misja istnieje, możesz po zakończeniu jej schować Zwoje do dozorcy, a potem wziąć na inną postać na tym samym koncie. JESTEM PEWNY. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...