Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer chcecie? OCZEKUJECIE!

Amakuza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam skladam dzis do was prozbe o zaprezentowanie mi nowych trybow lub ktoryś z podanych przezemnie lub wymyslec go!

Dla najaktywniejszego i jezeli pomoze w konfiguracji moze zostac nagrodozny VIPem! na 2 miesiace!

na 85slotowym serwerze z forum serwerem glosowym Minecraft!

Moje propozycje mozecie pisac wlasne!

Multiverse:

Pojawiacie sie w menu oraz poszukujecie danego trybu sa portale do swiata:

Freebuild,Survival,Factions.

Factions:

Chyba kazdy wie....

MineZ: wymawia sie ((MaineZ))

Jest to WarZ ((DayZ)) stworzony w minecrafcie zero craftingu i nowe zastosowania

Pojawiacie sie na spawnie po wpiasniu /minez spawn odradzacie sie w losowym punkcie na mapie

na mapie sa rozne lokacje bardzo duze miasta opuszczone krainy Wioski wsie w ktorych sa przedmioty

Zombie Sa teraz duzo szybsze i inteligentniejsze a kiedy cie uderza krawisz!

Pasek Doswiadczenia! zostal zmieniony na specjalna specyfikacje posiadania litrow krwi Jezeli krwawicie ubywa jej wtedy musicie zastosowac bandaze ((Paper)) aby przestal krwotog sie toczyc jedzenie regeneruje bardzo malo krwi lecz jezeli wasz kompan/kompani maja duzo krwi mozecie zrobic trans-fuzje czyli oddanie danej krwi koledze

WiruS! Jezeli zginiecie stracicie wszystko na tamtym miejscu bedzie wasz skin w waszym uzbrojeniu! i jezeli naprzyklad zabijecie przeciwnika zostanie on zombie ktory jest szybki i zwinny oraz musicie go zabic 2 raz kiedy zostanie zabity straci zycie oraz wypada jego 10%-99% Inwentarza jest to robione losowo naprzyklad przeciwnik mial buty i jakies tam w eq rzeczy to moze wam nie wypasc tak duzo jak miał!

Poziom Głodu i Wody:Lecz tu jest trudniej musicie jessc i co jeszcze pic albo moze wam zycie pomalu ubywać!

Śniezki to bardzo dobre zastosowanie dziala niczym strzala lecz troszke lepsza bo szybciej wystrzeliwuje lecz musisz miec cela!

Nie mozna budowac jedynie mozesz naprzyklad osiedlic sie chwilowo w jakies lodzi zbudowanej na wodzie albo cos w ten desen...

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej jak byś zrobił Minez. Zobacz w dział publikacje, żadnego takiego serwera nie ma dzięki czemu u ciebie grało by dużo ludzi :]

Opublikowano

hmm niewiem mysle wlasnie nad tym a taki skrypt przetlumaczyc by mi zajelo 20 minutek :)

myslicie zeby zaufac niemieckiemu hostowi?

bo mam pomsl zeby od nich kupic 9gb ramu pod 100slot z laczem 1gb i szybkim dyskiem i myslicie ze w polsce beda niskie pingi?

bo widze ze szwaby maja tansze serwery

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
Opublikowano

DayZ :D bo ich jest mało ale wątpię żeby ci się tak łatwo udało go zrobić Pluginy nie starczą :P

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...