Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KanciasteWzgórza[Typ]:Starożytna Kraina][WL][1.4.6][Zapraszam]Otwarcie jutro 16

tinek181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to był moj debil brat sorry za niego przysięga że już tego nie zrobie

I jak ci tu uwierzyć na początku piszesz że to twój Deb*lny brat a na końcu piszesz że już tego nie zrobisz OMG ?

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I jak ci tu uwierzyć na początku piszesz że to twój Deb*lny brat a na końcu piszesz że już tego nie zrobisz OMG ?

w sensie takim że on tego nie zrobi.

vintage2x.jpg
Opublikowano

Tedi za chwile będzie lista a na serwer wejdziecie o 18

ZAPRASZAM O 18:00 MOŻECIE SIĘ JESZCZE ZGŁASZAĆ NA WL

OSOBY DODANE DO TEJ PORY :

Luriix

Omicron

GibbonQUQ

MineQuattro

Kapitan

Bartek697

feedbot

ElPolako

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

Nick W MC:FracX12

Ile zamierzasz poświęcić czasu na serwer dziennie:1-8h

Dlaczego chcesz zagrać na tym serwerze:Lubię serwery tego typu .

Ile grasz w MC:rok .

Napisz coś o sobie:Jestem miły , pomocny .

Opublikowano

Nick W MC: Munioo

Ile zamierzasz poświęcić czasu na serwer dziennie: od 2-4 godzin z prerwami

Dlaczego chcesz zagrać na tym serwerze: Wydaje mi się fainy i takie tam :)

Ile grasz w MC: Okolo 1 rok

Napisz coś o sobie:Jestem miły,pryjacielski lubie grać i takie inne licze na dodanie na serwer

Jak budujesz: a tak buduje

94769759941665741524.jpg

1390155547-U554535.jpg
Opublikowano

Nick W MC: PLBartoPL

Ile zamierzasz poświęcić czasu na serwer dziennie: 1-2h

Dlaczego chcesz zagrać na tym serwerze: Lubię servery takiego typu, gdzie można zaufać innym.

Ile grasz w MC: Ponad 2 lata

Napisz coś o sobie: Mimo iż mam 12 lat, to jestem ogarnhttp://i51.tinypic.com/k9cphu.pngięty. Nie przezywam, nie griefuję, pomagam, lubię współpracę. Lubię gry, mam premium.

Jak budujesz:

Nick W MC: PLBartoPL

Ile zamierzasz poświęcić czasu na serwer dziennie: 1-2h

Dlaczego chcesz zagrać na tym serwerze: Lubię servery takiego typu, gdzie można zaufać innym.

Ile grasz w MC: Ponad 2 lata

Napisz coś o sobie: Mimo iż mam 12 lat, to jestem ogarnięty. Nie przezywam, nie griefuję, pomagam, lubię współpracę. Lubię gry, mam premium.

Jak budujesz: http://i51.tinypic.com/k9cphu.png

Opublikowano

Wzór Podania na WL

Nick W MC: klafoo

Ile zamierzasz poświęcić czasu na serwer dziennie: 2h

Dlaczego chcesz zagrać na tym serwerze: Nigdy nie grałem na takich serwerach chcem zobaczyc jak tam sie gra

Ile grasz w MC: 3 lata prawie

Napisz coś o sobie: Jestem spoko :D , godny zaufany mam 18 lat posiadam ts / skype / gg :)

Jak budujesz:[screeny] osoby które nie dadzą swojej budowli na screenie nie zostaną dodane

Typowa Wieza do palacu:

http://www.speedyshare.com/sUDNC/Desktop.rar

Opublikowano

Nick W MC: SebQu

Ile zamierzasz poświęcić czasu na serwer dziennie: 1-2h w tygodniu, w weekendy 2-3h

Dlaczego chcesz zagrać na tym serwerze: Takiego typu serwera szukałem od dawna. Bardzo lubie nawiązywać nowe znajomości. Lubie budować, kopać, pisać i ogólnie ... kopać "drzewno ręką"

Ile grasz w MC: ok. pół roku, nie jest to dużo, lecz nadganiam wiedze o MC, z każdym dniem wzbogacam swój inwentarz trików, sztuczek, kombinacji i co tam jeszcze możliwe. :)

Napisz coś o sobie: Mam 13 lat, na imię Sebastian. Tak jak pisałem wyżej, bardzo lubie poznawać nowe osoby. Z reguły jestem miły i uprzejmy. Gdy podejme się czegoś, staram się nie odpuszczać, walcze do końca. Potrafię bronić swojego, jak i równierz przyjaciół. Z dnia na dzień jestem coraz bardziej kreatywny.

Jak budujesz: Co prawda nie jest najładniejsze, lecz tak jak pisałem, staram się z dnia na dzień pracować coraz lepiej, ulepszać swoje budowle i nie tylko.

domeklb.jpg

wntrzee.jpg

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Jakie jest hasło do serwera bo jestem na WL i pyta mnie o /login (hasło)??? tinek181 mógłbyś napisać mi na priva?

Opublikowano

Nick W minecraft : Mystical

Ile zamierzasz poświęcić czasu na serwer dziennie: przeważnie 2,5h+

Dlaczego chcesz zagrać na tym serwerze: Ponieważ lubie takie servy jak kraina verteza, i lubie sie dobrze bawic.

Ile grasz w MC: od bety alphy<3

Napisz coś o sobie:Mam na imię Tomek mam 12 lat . Po szkole gram w minecraft, a tak to jeżdzę na desce i trenuje kosza.

Jak budujesz:w miare ładnie.

TAKI SPAMIK TO SE POSTA WALNE , CO?!

Opublikowano

Jakie jest hasło do serwera bo jestem na WL i pyta mnie o /login (hasło)??? tinek181 mógłbyś napisać mi na priva?

Mam taki sam problem i zdaje mi się że admin tego nie potrafi ogarnąć.

Pomogłen ?? daj ++

cooltext648245635.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...