Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban za fałszywych Przyjaciół

Gryzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie jakiego i czy w ogóle można dostać bana za zapraszanie swoich kont do znajomych ,żeby otrzymać premium?

Opublikowano

Nie banują za to.

Jeżeli robisz fałszywke to wg nich kara dla Cb jest taka, że nie dostaniesz premki tylko te ich systemy da się omijać.

#up od kiedy w D O można mieć 1 konto -.- ?

Opublikowano

4.2. Multiaccounting

Multiaccounting, czyli użytkowanie więcej niż jednego konta w grze przez tego samego gracza, jest dozwolony tylko w przypadku udzielenia jednoznacznej zgody przez zarząd danej gry.

Gra DarkOrbit umożliwia z zasady korzystanie z więcej niż jednego konta na tym samym serwerze, pod warunkiem, że pomiędzy kontami nie mają miejsca żadne interakcje. Naruszenie tej zasady grozi utratą wszystkich kont.o

oznacza to że jeśli ponosi korzyści take jak premium to ban

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Nie banują za to.

Jeżeli robisz fałszywke to wg nich kara dla Cb jest taka, że nie dostaniesz premki tylko te ich systemy da się omijać.

#up od kiedy w D O można mieć 1 konto -.- ?

Spoko dzięki ,właśnie tak myślałem bo mi na premce nie zależy tylko na PP

4.2. Multiaccounting

Multiaccounting, czyli użytkowanie więcej niż jednego konta w grze przez tego samego gracza, jest dozwolony tylko w przypadku udzielenia jednoznacznej zgody przez zarząd danej gry.

Gra DarkOrbit umożliwia z zasady korzystanie z więcej niż jednego konta na tym samym serwerze, pod warunkiem, że pomiędzy kontami nie mają miejsca żadne interakcje. Naruszenie tej zasady grozi utratą wszystkich kont.o

oznacza to że jeśli ponosi korzyści take jak premium to ban

Wiem ,że jesteś nie udolny ,ale jak między tymi kontami mogą zachodzić interakcje?

Tamto konto wbija 7lv i tylko tyle robi a ja dostaje nie za to ,że to konto lata tylko za jego zarejestrowanie i wbicie 7lv ,ja nie dostaje nic od tamtego konta tylko od ShitPointu.

Opublikowano

ja zamiast sie męczyć zakładam konto i puszczam na KBOCIE na bicie streunerków i lvl wkoncu sie uzbiera :D

Opublikowano

no chyba czytać nie potrafisz masz korzyść bo dostajesz premium ale i tak cie nie złapią

Ale ja tą korzyść dostaje od BugPoint a nie od 2 konta więc nie wchodzę z nim w interakcje.

Nie ważne tak czy srak nie dowiedziałem się co miałem ,dziękuję za odpowiedź ,temat do zamknięcia.

Opublikowano

Ale ja tą korzyść dostaje od BugPoint a nie od 2 konta więc nie wchodzę z nim w interakcje.

Nie ważne tak czy srak nie dowiedziałem się co miałem ,dziękuję za odpowiedź ,temat do zamknięcia.

ahahaha po co sie denerwujesz wyluzuj ... Ogólnie prawda że multikont nie powinno sie miec bo tak pisze w tym OHW itd ale żadna osoba nie przeczytała tego dali tam poprostu "X" a przestrzegać tych zasad nie trzeba bo BP ich nie pilnuje

Opublikowano

Weź przestań pisać bez sensu tylko w końcu przeczytaj ze zrozumienie to co inni napisali. Multi konta nie są zabronione ale pod warunkiem że czerpiesz z tego korzyści. Robią 2-gie konto z twojego linku promocyjnego dostajesz:

Bonus za zaproszonego gracza, który doszedł do poziomu 7:
   5 CDD
   5 kuponów na naprawę

czyli NIE MOŻNA TAK ROBIĆ bo dostajesz za to nagrodę.

Jeżeli chcesz dostać premke za znajomych, których sam robiłeś to każde konto musisz robić z innego IP. Jeżeli zrobisz z tego samego to nie dostaniesz premki a jak napiszesz do supportu to zostaniesz za to wynagrodzone:

1 raz - warn (nie zawsze możesz od razu dostać nagrode z pkt 2)

2 raz - zabierają 30% PD i poważki

3 raz - zabierają 50% PD i poważki

4 raz - ban (nie jestem tego pewien ale na 99% ban)

reklama

Opublikowano

On pisze temat do zamknięcia a wy nie rozumiecie..

Porażka.

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...