Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kolega nie może wejść na moj serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm. Na jakich plikach serwer zalozyles? Jeśli terenzo to pewnie przez to, ze trzeba game podmienic, ponieważ tamto nie jest stabilne, iż po wgraniu paru questów automatycznie pada albo logowanie nie dziala i nie da sie tego naprawic.

Po co pierdolisz głupoty za przeproszeniem? ._.

@top

Moim zdaniem to wina hamachi ;)

Zainstaluj jakąś starszą wersję hamachi np. 1.0 i napisz czy mu działa.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Czy są jakieś błędy w logach serwera ?

Nie tylko po zalogowaniu na serwer kolege wywala po włączeniu postaci

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Opublikowano

@up

Używa tego samego clienta co Ty ?

Tak i zmienione serwerimfo.py na moje.

Po wyborze postaci go wywala?Jeśli tak to może się zbugował i trzeba go przenieść

Wywala go do głównego panelu logowania.

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Opublikowano

Mam dokladnie ten sam problem. Wszystkie porty dzialaja, rooty poprawnie podmienione, zapory powylaczane, hamachi dobrze dzialajace (ufajace) tylko, ze kolega ma 'blad podczas laczenia z serwerem' i nie moze wejsc nawet na u mnie dzialajaca strone w przegladarce ip.100, co zrobic?

Opublikowano

Mam dokladnie ten sam problem. Wszystkie porty dzialaja, rooty poprawnie podmienione, zapory powylaczane, hamachi dobrze dzialajace (ufajace) tylko, ze kolega ma 'blad podczas laczenia z serwerem' i nie moze wejsc nawet na u mnie dzialajaca strone w przegladarce ip.100, co zrobic?

Zmniełeś serwerimfo.py u kolegi ma być z normalna końcówka. Jakiego masz Clienta i jakie pliki/

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Opublikowano

Zmniełeś serwerimfo.py u kolegi ma być z normalna końcówka. Jakiego masz Clienta i jakie pliki/

Taka głupota a ja się męczyłem tyle czasu.. Dzięki wielkie.

A może mi ktoś powiedzieć dlaczego po wybraniu jednej postaci mnie loga? Zbugowała się czy coś?

Opublikowano

Taka głupota a ja się męczyłem tyle czasu.. Dzięki wielkie.

A może mi ktoś powiedzieć dlaczego po wybraniu jednej postaci mnie loga? Zbugowała się czy coś?

No właśnie mam ten sam problem.

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Opublikowano

Tylko 1 postac masz zbugowana? , wejdz w Player i zobacz index mapy na ktorej sie znajdujesz index m1 to 41 ,wejdz i zmien kordy x,y na m1

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...