Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajny mod dzwiękowy.

Baczas92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam fajnego moda dźwiękowego. Chodzi mi o dźwięki wystrzałów i teksty w grze ewentualnie silniki. I opis instalacji sam znalazłem mody skopiowalem, ale coś nie działa, bo nie ma muzyki w grze wystrzały są takie ze uszy bolą.

Dziękuje z góry.

Jeszcze mała edycja Szukam także fajnie skonfigurowanego XVM-a.

Opublikowano

A ja powiem Ci tak:

Nie instaluj tego shitu, bo ostatnio z Lorrką był taki problem, że przez takiego moda było niemożliwe załadowanie pocisków, bo WG bawiło się z dźwiękami i amunicją tej artylerki. Pozdrawiam.

Opublikowano

A ja powiem Ci tak:

Nie instaluj tego shitu, bo ostatnio z Lorrką był taki problem, że przez takiego moda było niemożliwe załadowanie pocisków, bo WG bawiło się z dźwiękami i amunicją tej artylerki. Pozdrawiam.

DaFuQ ??

Co ma dźwięk do mechaniki gry ?? o.O

x

Opublikowano

DaFuQ ??

Co ma dźwięk do mechaniki gry ?? o.O

No widzisz, a jednak coś ma. Jeżeli zmienili dźwięk dla danego pocisku, to zmienili jego dane, jeżeli zmienili dane dla tego pocisku, to zmienili sam pocisk, a w plikach moda został stary pliczek. Ogólnie polecam czasem zajrzeć na ofc. forum World of Tanks. :)

@edit

Pomijając tą rzecz, że wolniej się gra wczytuje.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...