Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack na URKE

dulek198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma choja fake 99,99999% bo któż by się włamywał do bazy bp i jeszcze to szerokiej publice udostępniał. Sprawdze na nowym koncie i zaraz wam napisze, no i jeszcze wrzuce do vt bo nie jestem przekonany czy zeskanował ten sam plik.

EDIT 1 : Siedzi na haśle - trzeba wykonać surveya

EDIT 2 : Hasło - jakby ktoś chciał sprawdzać -

>>>>>>>>>>>>>>>Iphone5SistheB3st<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

EDIT 3 : Wirusów nie ma

EDIT 4 : Trzeba ściągnąć uptade'a - śmierdzi to strasznie..

Dark Orbit Upgrader.dll - 53.42 KB

EDIT 5 : Jaja se robią k... trzeba kolejnego surveya robić!

EDIT 6 : Ściągnąłem, teraz wrzuce do vt.

EDIT 7 : https://www.virustot...sis/1358861891/

CZYSTE o.O, uruchamiam to

EDIT 8 : NIC Z TEGO

7yo9.png

Opublikowano

Fake .. nie będzie już takich programików kiedyś na samym początku do były różne rzeczy ale programiści Bp uczą się na błędach niestety ...

edit. Jest to wyłudzanie kasy przez ankietę .

up. byłeś szybszy nie zauważyłem .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

patrze dokładnie bo tak niektórzy się podjarali

jakieś hasło trzeba wpisać przy wypakowaniu te ankiety jakieś trzeba robić a on ciekawe rzeczy pisze w password txt

Opublikowano

Ok to narazie proszę o nie dawanie kłódki :)

I co wacuś dajesz rade coś zobaczyć ?

Opublikowano

Na razie dotarłem do tego że przeskanowałem to uruchomiłem hasło z ankiety macie wyżej, a teraz próbuje ściągnąć ten uptade ale już czekam i czekam zrobiłem wszystko co tam trzeba było, na razie trzeba czekać. W między czasie puszcze bota i wracam do roboty jak sie ściągnie :)

7yo9.png

Opublikowano

No wszystko gites tylko włączyłem to niby aktualke trzeba zrobić i znowu ankieta.

Wacek a to ci kasy nie ciągnie z konta -.- ?

Koleś ma multikonta na YT i sobie Like nabija

Opublikowano

Nie ciągnie bo już się przyzwyczaiłem do tych serwisów. Zawsze trzeba wysłać start xxx lub samo xxx na darmowy numer i jak nie chce sie dalszej subskrypcji tego shitu trzeba wysłać na ten sam numer stop xxx

edit : obserwujcie post u góry

7yo9.png

Opublikowano

To na 100% nie działa. Chodzi tylko i wyłącznie o zgarnięcie kasy za surveye. Poczytajcie trochę w necie o PPA. Myślicie że czemu po ściągnięciu woła jeszcze o update i znowu trzeba zrobić survey? Żeby dostał 2x więcej kasy. Wszystkie "hacki", cracki na youtube to nic innego jak zarabianie kasy na PPA.

reklama

Opublikowano

A wiecie jak takie coś stworzyć w sęsie jak zrobić takie surveye żebym mógł kase zarobić ?

Opublikowano

Pobrałem tego dll czysty był ale nie moge go uruchomić tym wcześniejszym programem.

Ani z folderu. Jak dla mnie fake

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...