Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zmiana trybu z 2.1 na 5.1

eNutka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam taki problem iż .. mam kartę dźwiękowa na karcie głównej i mam do kompa podłączone 2 głośniki (system 2.1 ) i chce kopić subwoofer + 5glośników (system 5.1) i jak zmienić teraz system z 2.1 na 5.1 bo jak podłącze te głośniki to i tak będzie grało na 2.1 PROSZĘ POMOCY

MVIDIA High Definition Audio -taką mam kartę tą dźwiękowa

proszę o pomoc bo nie ogarniam!!

(VIA HD Audio Deck- wystarczy w tym zmienić z 2 głośników na 6?? czy to inaczej się zmienia?? )

ZAMIENIE EQ YANGI KONTA Z SYRIUSZ NA EQ KONTA YANGI BYLE CO NA RAVI

NA SYRIUSZU PL MAM MIĘDZY INNYMI:

-200kk ninja 38lvl zbr. na 18lvl 1khp 15sztyle 5b kd+3

-budde+9 10luda/-budde+9 12inta 5b / PW lub gg 32803264

Opublikowano

nie będzie grało do czasu aż odtwarzasz w tym formacie film, grę czy muzykę

nic nie podałeś co masz za kartę

sprawdź u producenta płyty jaką masz kartę dźwiękowa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a jak sprawdzić jaką mam karte?? mam windows 7 dokladnie opiszcie jak sprawdzic prosze

Opublikowano

co mnie obchodzi twoja karta pod systemem , kazałem ci sprawdzić jaką masz PŁYTĘ GŁÓWNA bo karta jest na niej

zresztą wpisz model płyty na Google i sobie poszukaj jej specyfikacji tam tez pisze

everest, cpu-info ito programyci pokażą ( mainboard to płyta głowna )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

mam everest i nic tam nie ma o karecie dzwiekowej

Opublikowano

czytaj uważnie czy ja ci kazałem sprawdzać kartę dźwiękową czy wyraźnie napisałem PŁYTA GŁÓWNA

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

kazałem^^ kazać to ci może mama.. i nie powiem co... Gadasz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia.. do tego przełączenia od 2.1 do 5.1 nie jest potrzebna ta wiedza którą chcesz wiedzieć. Jak się nie znasz to nie zgrywaj bohatera i nie nabijaj postów dzieciaku ..

Opublikowano

kazałem^^ kazać to ci może mama.. i nie powiem co... Gadasz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia.. do tego przełączenia od 2.1 do 5.1 nie jest potrzebna ta wiedza którą chcesz wiedzieć. Jak się nie znasz to nie zgrywaj bohatera i nie nabijaj postów dzieciaku ..

To nie zrób tego, co KAZAŁ Ci zrobić i płacz nadal przez tydzień, bo nie sprawdzisz tej jebanej płyty głównej i będziesz refreshował bez celu.

he?

Opublikowano

Padłem jak zacząłem to czytać ^^ Chyba każdy kto używa komputera powinien wiedzieć jak znaleźć w tak prostym programie zakładki "Płyta główna". Dobija mnie to że my ci pomagamy (każemy) żebyś podał płytę główną a ty się czepiasz że mama może jemu rozkazywać. Jeszcze coś walnij to sie pomocy nie doprosisz. Chcemy ci pomoc a ty nie chcesz nam pomoc, co od tak wiemy jaki masz sprzęt??? Mnie denerwuje takie gadanie jak ty napisałeś to że jest taka stronka jak google.pl (jak nie znasz to sobie zapisz) wpisać tam "Jak sprawdzić model płyty głównej" i poczytać jakieś tematy i masz

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

ja pier.. jaki ty jesteś mądry następny człowiek co nabija sobie posty... typek do mnie pisze karze ci zrobić .. i w ogóle nie wie o czym gada wiem jak tam sprawdzić kartę główną tylko jak tam sprawdzam pisze: nieznane. Lecz do tego co ja chciałem to nie jest potrzebna ani informacje o kracie dźwiękowej ani o płycie głównej jedyne co trzeba do rozwiązania tego problemu to wiedzieć jaki system jest...

Sam to rozwiązałem bez waszej pomocy bo nikt z tych kto tu pisał nie zna się na tym a zgrywają bohaterów.

Opublikowano

mądrala się znalazł, bo tylko ty wiesz jaką masz kartę dźwiękową a nam nawet NIE POWIEDZIAŁEŚ SŁOWA jak pytaliśmy

a jedyne na co było cie stać to podać nazwę STEROWNIKÓW a nie karty czy płyty głównej na której jest karta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ja się nie znam na komputerach i kartach itp ale ty też nie i tu nie zgrywaj bo chciałeś informacje o karcie które nie były potrzebne do tej sprawy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...