Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JJayJoker - Zarabia przez nieobecność czy też Nie? ; >

MCkapiw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeeść ; )

Mam do was pytanie :)

Czy JJayJoker zarabia podczas tej 9 miesięcznej nieobecności na YouTubie ? ; )

Ludzi którzy nie oriętują sie w temacie prosze sie nie Wypowiadać ! !

A jeżeli tak to czy mozna prosić o jakieś jasne dowody? ; D

pozdrawiam ; )

card.png

Opublikowano

Zarabia, a jak to można wywnioskować? Prosto, wystarczy sprawdzić jak mu się nabijają wyświetlenia, oraz pieniążki za wyświetlone reklamy. Pod warunkiem, że ma nadal partnera. Swoją drogą JJ nie nagrywa, bo się już wypalił i wątpie, że jeszce wróci.

35353.png

18703.png

32266.png

Arcymistrz
Opublikowano

On umarł na gorączkę! <taki żart>

@@top

Z tego co wiem YouTube po nieobecności i niedawaniu znaku życia zabiera partnera, czy też firma u której on jest. Ale oni widzą, że na miejsce tych co go odsubskrybują przychodzi 3/5x więcej subów co daje im kasę. Jednak era JJay'a się jakby kończy, są już lepsi YTberzy

Ten temat tak czuje w kościach pójdzie w złym kierunku... będą się kłócić.

Opublikowano

Jesli jjay mialby partnera zewnetrznego to ta firma nie zabrala by mu partnera bo ludzie ogladaja i kasa dla firmy leci a oni maja to w dupie czy kreci czy nie wazne ze hajs sie zgadza

1377774857-U369478.png

Opublikowano

On umarł na gorączkę! <taki żart>

@@top

Z tego co wiem YouTube po nieobecności i niedawaniu znaku życia zabiera partnera, czy też firma u której on jest. Ale oni widzą, że na miejsce tych co go odsubskrybują przychodzi 3/5x więcej subów co daje im kasę. Jednak era JJay'a się jakby kończy, są już lepsi YTberzy

Ten temat tak czuje w kościach pójdzie w złym kierunku... będą się kłócić.

Z tym że YouTube zabiera partnerstwo się zgadzam ; )) Jednak przy zgłoszeniu dłuższej nieobecności wszystko zostaje ; ))

Zarabia, a jak to można wywnioskować? Prosto, wystarczy sprawdzić jak mu się nabijają wyświetlenia, oraz pieniążki za wyświetlone reklamy. Pod warunkiem, że ma nadal partnera. Swoją drogą JJ nie nagrywa, bo się już wypalił i wątpie, że jeszce wróci.

To niestety masz złe informacje ;c

JJayJoker ma zamiar zrobić coś wielkiego na swój powrót ;)

card.png

Opublikowano

Przecież partnerstwo obowiązuje systematyczne dodawanie filmików i nabicie lajków, widzów i subów. Mniemam, że firma partnerska unieważniła kontrakt z JJayJokerem.

Opublikowano

Z tym że YouTube zabiera partnerstwo się zgadzam ; )) Jednak przy zgłoszeniu dłuższej nieobecności wszystko zostaje ; ))

To niestety masz złe informacje ;c

JJayJoker ma zamiar zrobić coś wielkiego na swój powrót ;)

W takim razie przeczytaj jeszcze raz to co napisalem ,bo nie zrozumiales.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

@up wierzysz SocialBlade'owi? Tej stronce się nie wierzy

@topic JJay'owi już pewno partnera odebrali a jeżeli nie to nadal zarabia na ostatnim filmie bo wyświetlenia nabijają cały czas pisząc komentarze typu JJay wróć!

Jeżeli JJay wróci to się nie odnajdzie na nowym YT mam na myśli: gry,youtuberzy,wygląd,serie,hejt,programy itd. itp.

Minecraft staje się coraz lepszy i mam gdzieś czy komuś się to podoba czy nie!

Opublikowano

Zarabia dalej. Ma partnera. Wszyscy nabijają mu wyświetlenia pod ostatnim jego filmem. Na PGA był, miał wywiad z kimśtam i mówił, że wróci. Mnie JJay akurat ch*j obchodzi, bo nie oglądam jak 90% minecraftowej społeczności jak ktoś gra w kwadraty, bo bez przesady, sami mają tę możliwość.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Czy wy kiedykolwiek mieliście styczność z jakąkolwiek firmą partnerską?

On mógł napisać do swojego partnera, że już nie będzie wrzucał filmów.

A firmę partnerską to nie obchodzi bo jego filmy nadal są oglądane. Ludzie nadal klikają w reklamy, a Jjay i jego firma partnerska dalej trzepie hajs...

1358526012-U395594.png

| Kolega Hadesa |

| Jeśli Pomogłem Zostaw Like

;) |

Opublikowano

Zgadzam się z zdaniem JKWW, ja też myślę że JJ mógł się dogadać z swoja firmą partnerską. Ponieważ da niej jest to bez różnicy czy zarabia przez to, że ktoś wrzuca filmiki, czy tylko przez to, że one same krążą po internecie. Kasa to kasa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...