Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co myslicie o takich skilach na gunnera

kurvvawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam :

Ruch na 5

Zjadanie granatów na 2

tarcze na 1

Style gry jakimi się posługuje:

SR MG + LR MG + Bazooka

LR SG + LR SG + Bazooka

do każdego z tych stylów posługuje się takimi samymi skilami (opisane wyżej)

Co do pytania zastanawiam się czy dobrze robie? czekam na wskazówki :)

W razie W moge opisać też moje uzbrojenie

ps. jak zawsze nagradzam odpowiedzi (nie nagradzam Trolów^^)

Opublikowano

mg na bliski + sg na daleki + bazuka max szaleńczy ostrzał 1 w zjadanie a potem na przemian dajesz w beczke i speeda. Po wyrzuceniu beczki odrazu strzelasz w nia z bazuki i jak będzie koleś blisko dobre dmg potem strzała mu z sg i dobijasz mg.

Opublikowano

mg na bliski + sg na daleki + bazuka max szaleńczy ostrzał 1 w zjadanie a potem na przemian dajesz w beczke i speeda. Po wyrzuceniu beczki odrazu strzelasz w nia z bazuki i jak będzie koleś blisko dobre dmg potem strzała mu z sg i dobijasz mg.

moge rozdać na dzień dzisiejszy tylko 7 punktów 8 na nastepnym jak je rozdysponować ? :D co do SG na daleki SG a moze PP(tez posiadam mam bogaty asortyment) posiadam także laserową broń :)

co do beczki to slabo mi z nią idze :D

Opublikowano

Musi być coś na daleki i fajnie się sprawdza sg.

@top nauczysz się grać z tą beczka mówie ci bardzo szybko się można nauczyć tym dysponować i potem naprawde spore dmg jak np 3 osoby cie atakują to jak bys tamtą nalewke jeszcze miał rzucasz te 2 szybko strzelasz obok nich i tamci leżą.

Opublikowano

Jak rzucisz beczką w Jeepa i strzelisz rakietnicą w Jeepa, to wspólny wycuc będzie tak wielki, że od razu Jeepa rozwalisz. Tylko trzeba sobie celnąć.

beztytuueyr.png

Pomogłem? Daj lajka :D

Opublikowano

czyli mg sg ff na maxa 1 punky ig i z beczka na przemian szybkością tak? (a tak lubilem te moblilnosc z szybkościowa na 5:D)

ps. nie ogarniam tego kega po calosci i raczej nie ogarne ;D

a moze bieganie max i keg na przemian z zjadaniem granatów ?

Opublikowano

4 Ruchy , 1 tarcza , 1 ieg , 3 ff , 1 keg i do tego Lr mg + Sr mg + bazooka lub :

5 Ruchy , 3 tarcza , 1 ieg , 1 keg i do tego Dual Lr Sg + bazooka

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Nie dawaj nic w tarcze... To ma zostać na 1 poziomnie nie mówię że masz jej nie używać ale ona ma być na 1 poziomie.

Opublikowano

zastanawiam sie nad szybkosc 5 zjadanie granatów na przemian z kegiem maxowac i to tyle bez ff wole byc mobilny i polegac na szybkosci kegu (spowalniam latam siegam)

Opublikowano

Ja tarczy używam przy osobistych spotkaniach,a ta druga umiejętność jak masz mało HP lub cel jest oddalony...

beztytuueyr.png

Pomogłem? Daj lajka :D

Opublikowano

Na takim lelelu weź sobie FF na 5, speed 1, zjadanie granatów 1.

dobrze zobaczymy jak to pojdzie plecodrap i strzelba a moze dual mg?

i pojawia sie pytanie co maxowac jako 2;/

Opublikowano

Moje zestawienie to (na 16 lvl dla cb) :

3 FF, 3 LEG IT i 2 KEG

Takim zestawieniem gram i jest spoko. Obecnie mam 18 lvl dałem 1 HP na LEG IT. Jeżeli nie odpowiada ci moje rozdanie umiejętności, możesz je rozdać jak Amcor - 4 FF (lvl up na 5), 4 LEG . Też niezłe rozdanie. Daj + jeśli pomogłem :D

weś se tarcze na 5, zjadacz szczałuw na 5, szalone szczelanie 5 i buciki na 5.

Mysle ze pomogłem ci :)

Nie zwracając uwagi na twoją ortografię (nie chce cię krytykować dziecko po raz ... kolejny) napiszę, że tarcza na 5 to strata HP (na 2 może być, ujdzie). Zjadacz szczałuw - WTF ??? Jeżeli już, to pożeram granaty (jeśli o to chodzi). Nie "buciki" tylko ruchy -.-

@EDIT

W ogóle sumując wszystkie HP które kazałeś mu rozdać to 20, a rozdawać można tylko 15 (16 z domyślnym punktem umiejętności) -.-

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

dobrze zobaczymy jak to pojdzie plecodrap i strzelba a moze dual mg?

i pojawia sie pytanie co maxowac jako 2;/

MG na daleki zasięg źle się gra. Lepiej wziąść coś innego na drugą broń.

A na drugie maxuj speeda.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

jak się nie potrafi grac to kazda bron slaba oprocz df. Jak się ma aima dobrego to lrmg jest bardzo dobrą bronią

]

zaczynam gre po dlugiej przerwie nie znam sie na tej grze dlatego pytam lubie grac dualami ale posadzaja mnie o haki i inne gowna ktorych nie mam

Opublikowano

]

zaczynam gre po dlugiej przerwie nie znam sie na tej grze dlatego pytam lubie grac dualami ale posadzaja mnie o haki i inne gowna ktorych nie mam

Często w różnych grach posądzają o hacki, chociaż się tylko dobrze gra.

Ja kiedyś na gunnerze grałem z FF na 5, to pisali na mnie "HP Hacker".

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...