Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] Gry rankingowe

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gralem gry rankingowe: duet z graczem darkkaj i powiem ze jest on swietnym taktykiem, trynda i fiora na bocie nie do skontrowania, we dwoje maja doladowanko i podjazd czasami moze wyjsc troll klutnia o ksy :D, polecam bo trynda ma riba +9 pod sr a fiora ma fmsa pod umki niezla kosa wtedy trzeba jej jeszcze kd penetracji wsadzic z last whispera to 15% ten zielony kamyk w niebieskim luku ewentualnie mozna ekspic w v2

Śmiać mi się chce xD Codziennie wbijam na twój profil i czytam posty :D

So trools OP

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

gralem gry rankingowe: duet z graczem darkkaj i powiem ze jest on swietnym taktykiem, trynda i fiora na bocie nie do skontrowania, we dwoje maja doladowanko i podjazd czasami moze wyjsc troll klutnia o ksy :D, polecam bo trynda ma riba +9 pod sr a fiora ma fmsa pod umki niezla kosa wtedy trzeba jej jeszcze kd penetracji wsadzic z last whispera to 15% ten zielony kamyk w niebieskim luku ewentualnie mozna ekspic w v2

STARY ALE W PRZECIWNYM TEAMIE ASHE Z JELONKIEM POD UMY, TROCHE KRYTA KD WOJA +4 I MASZ PRZEWALONE... ULTI ZA 9000 NAWET SZAMAN HEALER TYLE NIE LECZY. A POZA TYM POLECAM RUSHOWAĆ MPA ALBO DEMON ARMOR I TRYNDA 0 DMG. UWAGA NA LANE EZREAL + TARIC WTEDY POLECAM RUSHOWAC JAKIES PLATE LEGI BĄDŹ LEPSZE BO JAK WIADOMO PANOWIE W DUECIE MAJĄ DOUBLE PENETRATION W KAKAŁO.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ashe my pro adc ! xD

są lepsze picki na adc, ale fakt jej stun czasem robi swoje :)

W elo hell to i wardy nie pomogą, uwierzcie że lcizy się skill.

wardy pomagają zawsze i wszędzie. kontrolowanie terenu i widoczność pozycji przeciwnika jest jednym z kluczowych elementów wygranej.

Opublikowano

są lepsze picki na adc, ale fakt jej stun czasem robi swoje :)

ashe nie jest zajebista głównie ze względu na ult, lecz perma slow x_x spamowalne "W" + perma slow z "Q"

Gold Member

nvm

Opublikowano

Hmm, moim zdaniem tak to powinno wyglądać:

Bot - DRAAAAAAVEN

Top - DRAAAAAAAAAVEN (ew. Darius)

Mid - Swai... Nie czekaj, of course DRAAAAAAAAAAAAAAAAAVEEEEEEEEEEEN

Jungle - Chyba wiadomo kto jest najlepszym junglerem... draaaaaaaaaaaaaaaaaven

A tak rly, na mida pickuj tylko i wyłącznie Kate, gnoi wszystko i wszystkich w TF'ach, a z tym czyms do wardów za 700 golda ma najlepszy escape system w grze (2 razy większy zasięg niż flash). Na Topa tez oczywiście Kate, bo zgnoi potem w Late wszystkich, na Bota zamiast ADC też możesz pierdolnąć Kate no bo... Late i Teamfighty są jej. Oczywiście nie startuj nią TF'ów, bo szybko dostaniesz wpierdol (lecz kostur o niej to podstawa, + to do wardów więc 800 HP mamy), jak Tank stankuje, wskakuj w ADC i rzeźnia, potem dzięki pasywowi napierdalaj wszystkich na obkoło = Mecz wyccarowany. Przed chwilą tak wygrałem 3 matche i w końcu wychodze z "elo hell"

2d82fcx.jpg
Opublikowano

fiora robi rozpierdol na bocie może zabić 1v2 po 6 i dopiero jak jungler wpadnie to moze ja zabic ale ona ma czas nawet zeby zabic chociaz supporta albo adc ^^, trynda na botcie z fiorą przeważnie wszystkie matchupy rozpierdalają i jeszcze nigdy chyba nie przegralem z fiora i trynda na botcie zadnego rankeda, kha zix i zed to noob picki na mida jak chce sie latwo wygrac gre, a morgana i kassadin i tak ich kontrują... voli nadal jest op robisz mu z 2-3 warmogi potem ga thornmail i swiftnessy +15 do ms albo jeszcze jednego warmoga zamiast butów i bijesz w chuj dps'a i jesteś tankiem ;)

Zaczynam kłótnię, wbijaj ty playerze z elo hell eastowy chłopak. Twoja taktyka jest marna. Grasz na jakiś lamusów na tym regionie na 1000 elo... klasyczny elo hell gracz. Widziałem jak piszesz w postach czasami, chcesz filozofować, ale nie umiesz, tak jak nie umiesz grać. Chcesz to cię czegoś nauczę:)

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Zaczynam kłótnię, wbijaj ty playerze z elo hell eastowy chłopak. Twoja taktyka jest marna. Grasz na jakiś lamusów na tym regionie na 1000 elo... klasyczny elo hell gracz. Widziałem jak piszesz w postach czasami, chcesz filozofować, ale nie umiesz, tak jak nie umiesz grać. Chcesz to cię czegoś nauczę :)

Dałeś sie strollować hahaahah

Bot to tylko adc z supportem

Top ap offtank

Mid ad bruiser

Jungle jakis tank z dobrymi gankami typu mao?

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Zaczynam kłótnię, wbijaj ty playerze z elo hell eastowy chłopak. Twoja taktyka jest marna. Grasz na jakiś lamusów na tym regionie na 1000 elo... klasyczny elo hell gracz. Widziałem jak piszesz w postach czasami, chcesz filozofować, ale nie umiesz, tak jak nie umiesz grać. Chcesz to cię czegoś nauczę :)

co ty możesz wiedzieć o mojej grze?! mój kolega z 2k elo na west mnie nauczył wielu taktyczek i nawet w elo hell nie siedze, wybiłem sie z 1300 na 1400 w 1 dzień ;], także jak widzisz opuściłem elo hell, mam to daleko za sobą, a ja nigdy nie filozofuje tylko stwierdzam fakty i trzymam swojego zdania, moje taktyki się sprawdzają - fiora na botcie to nadal pogrom, większość graczy zdaje sobie sprawe, że jest op bo odbija ataki i ma super ulti, a trynda na botcie razem z nią rozpierdalają każdy matchup jak chcą

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

co ty możesz wiedzieć o mojej grze?! mój kolega z 2k elo na west mnie nauczył wielu taktyczek i nawet w elo hell nie siedze, wybiłem sie z 1300 na 1400 w 1 dzień ;], także jak widzisz opuściłem elo hell, mam to daleko za sobą, a ja nigdy nie filozofuje tylko stwierdzam fakty i trzymam swojego zdania, moje taktyki się sprawdzają - fiora na botcie to nadal pogrom, większość graczy zdaje sobie sprawe, że jest op bo odbija ataki i ma super ulti, a trynda na botcie razem z nią rozpierdalają każdy matchup jak chcą

nieśmiertelność i no-target ulti robią swoje... poza tym oboje mają zwiększony sustain od heala ze skilli, dobre postacie można nimi na prawdę wiele zdziałać a nawet carry'ować grę samemu

Opublikowano

bot - fiora albo karma inaczej robie dodge'a

bot - urgot, trynda lub ezreal

mid - tutaj ap carry koniecznie, a nie jakies trolle typu kha'zix i zed... najlepiej jak pickuja morgane lub kassadin wtedy wygrywamy szybko :D

top - volibear, trynda, shen lub malphite

jungle

z takim ustawieniem zawsze wygrywam rankedy, a co do wardów to zawsze fiora lub karma kupuje a jak nie to reportuje takich noobow

joo widze ze kolega tutaj totalny unskill, nie wybieramy postaci op, tylko postacie ktore w miare dobrze countruja przeciwnika, logiczne ze na teemo nie wezmiemy np. garena bo zanim do niego podejdziemy to pol hp nie mam i tak samo na garena nie bierzemy tryngy ten silence robi swoje, wystarczy zeby trynda nie wlaczyl ulta i go dobic,

bot - dobry support zgrywajacy sie z adc np. vayne-taric, kog'maw-nunu, ez-sona, etc

mid - postac dobra do tf sama nazwa ap carry mowi za siebie postac carrujaca gre, nie mozemy dac sie zkontrowac przeciwnikowi np fizz na ryze, wiadomo ze ryze go posklada...

top - nic pod dmg bo potem sie okazuje ze w late nie ma tanka >.< po co nam mocne early jak w late ssamy ? aka khazik polecam shena, malphite etc

jungle - wazna linia postac musi byc mobilna, solidne ganki i kilka cc by sie przydalo

+ tak tak twoj kolega z 2k elo powiedzial ci jak masz grac, taktyk nauczyles sie w 1 dzien w 1 dzien carrujesz gre i to kazda z 1300 na 1400, bo w koncu taki pros z ciebie, jaasne, wczoraj z ocelotem sobie pogralem i powiedzial mi ze ad soraka bije 2x wiecej niz passywka caitlyn, a tak na powaznie, takie bzdury wypisujac sam sie osmieszasz gram w lola od wakacji 2010, wiec mi nie gadaj co i jak... kumpli z 2k elo to mam chyba z 5 jak nie wiecej, zagraj z 200+ rankedow to bedziesz mial realne elo, pozdrawiam i naucz sie normalnie grac a i jeszcze jedno wierzyc w elo hell, blagam ludzie, idioci w to wierza, myslicie ze gry na 2k inaczej wygladaja ? tez trafiaja sie nuubki ktore zostaly wycarrowane przez innych na te 2k... nie raz lepiej graja osoby z 1200 od tych z 1700 : > sam sie przekonalem ostatnio o tym.

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

joo widze ze kolega tutaj totalny unskill, nie wybieramy postaci op, tylko postacie ktore w miare dobrze countruja przeciwnika, logiczne ze na teemo nie wezmiemy np. garena bo zanim do niego podejdziemy to pol hp nie mam i tak samo na garena nie bierzemy tryngy ten silence robi swoje, wystarczy zeby trynda nie wlaczyl ulta i go dobic,

bot - dobry support zgrywajacy sie z adc np. vayne-taric, kog'maw-nunu, ez-sona, etc

mid - postac dobra do tf sama nazwa ap carry mowi za siebie postac carrujaca gre, nie mozemy dac sie zkontrowac przeciwnikowi np fizz na ryze, wiadomo ze ryze go posklada...

top - nic pod dmg bo potem sie okazuje ze w late nie ma tanka >.< po co nam mocne early jak w late ssamy ? aka khazik polecam shena, malphite etc

jungle - wazna linia postac musi byc mobilna, solidne ganki i kilka cc by sie przydalo

+ tak tak twoj kolega z 2k elo powiedzial ci jak masz grac, taktyk nauczyles sie w 1 dzien w 1 dzien carrujesz gre i to kazda z 1300 na 1400, bo w koncu taki pros z ciebie, jaasne, wczoraj z ocelotem sobie pogralem i powiedzial mi ze ad soraka bije 2x wiecej niz passywka caitlyn, a tak na powaznie, takie bzdury wypisujac sam sie osmieszasz gram w lola od wakacji 2010, wiec mi nie gadaj co i jak... kumpli z 2k elo to mam chyba z 5 jak nie wiecej, zagraj z 200+ rankedow to bedziesz mial realne elo, pozdrawiam i naucz sie normalnie grac a i jeszcze jedno wierzyc w elo hell, blagam ludzie, idioci w to wierza, myslicie ze gry na 2k inaczej wygladaja ? tez trafiaja sie nuubki ktore zostaly wycarrowane przez innych na te 2k... nie raz lepiej graja osoby z 1200 od tych z 1700 : > sam sie przekonalem ostatnio o tym.

Hehehe no to zaczynamy.

Po 1 dales sie strollowac drakkajowi, graty.

Na bocie dobre polaczenie ez z sona mhm raczej w s2, sona po nerfach jest slaba z ezem duzo lepiej sprawuje sie taric.

Apc ma carrowac gre aha ok powiedz to takiemu unskilledowi ktory ma 1/12 ze ma to wycarrowac bo jak nie on to nic innego. Ps polowa fizzow jedzie ryze jesli sie tylko wie jaka taktyke obrac.

Na topie 0 dmg spoko powodzenia w graniu na np garena, oraz skladaniu tank riven.

Od kiedy jungla to linia? Aaa no tak ta 4.

Skoro masz tylu kumpli moze podaj nicki, jakies small duo z ktoryms?

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Ja grając AP na midzie lubię czasem zakupić butki mobilitki i zapylać po liniach w poszukiwaniu killa. Taki Sion, Eve czy Viktor bardzo na tym polegają (na wczesnym roamingu). Tak samo można robić z Morganą/Fiddle jeśli tylko mamy nasz ultimate. Nie siedź na dupie na midzie skoro masz blisko do wszystkich liniii...

wikmk9.jpg

Opublikowano

bot - fiora albo karma inaczej robie dodge'a

bot - urgot, trynda lub ezreal

mid - tutaj ap carry koniecznie, a nie jakies trolle typu kha'zix i zed... najlepiej jak pickuja morgane lub kassadin wtedy wygrywamy szybko :D

top - volibear, trynda, shen lub malphite

jungle

z takim ustawieniem zawsze wygrywam rankedy, a co do wardów to zawsze fiora lub karma kupuje a jak nie to reportuje takich noobow

Moj umysł.. On krwawi !! Kazdy ma kupowac wardy, nie tylko support... Widac ze grac to ty nie umiesz ;)

A co do postaci to pickuje sie kontry na przeciwnikow, wtedy jest wygrany mecz.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Moj umysł.. On krwawi !! Kazdy ma kupowac wardy, nie tylko support... Widac ze grac to ty nie umiesz ;)

A co do postaci to pickuje sie kontry na przeciwnikow, wtedy jest wygrany mecz.

a co do kontr to one nie istnieją, bo tylko skill się liczy w tej grze.

<>

Opublikowano

Hehehe no to zaczynamy.

Po 1 dales sie strollowac drakkajowi, graty.

Na bocie dobre polaczenie ez z sona mhm raczej w s2, sona po nerfach jest slaba z ezem duzo lepiej sprawuje sie taric.

Apc ma carrowac gre aha ok powiedz to takiemu unskilledowi ktory ma 1/12 ze ma to wycarrowac bo jak nie on to nic innego. Ps polowa fizzow jedzie ryze jesli sie tylko wie jaka taktyke obrac.

Na topie 0 dmg spoko powodzenia w graniu na np garena, oraz skladaniu tank riven.

Od kiedy jungla to linia? Aaa no tak ta 4.

Skoro masz tylu kumpli moze podaj nicki, jakies small duo z ktoryms?

widze ze kolega prostego przekazu nie zrozumial ale ch* na topie nie chodzi o to zeby zabijac bla bla, tylko to zeby sie farmic i jak przychodza tf to ladnie iniciowac i po takich nerfach co ez i sona dostali to naprawde masz co plakac dla mnie nadal to mocna linia bo sam tak gram z kumplami...

a co do kontr to one nie istnieją, bo tylko skill się liczy w tej grze.

a kolega niech mi nie pisze ze kontry nie istnieja, zagraj sobie garenem na ogarnietego teemo to zobaczymy :)

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...