Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Eliminacje do trzeciego sezonu League of Legends – 25 stycznia esportowe emocje w Warszawie

AderiQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też jestem ciekawy czy bd jakieś skiny rozdawali :D Wie może ktoś?

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

@UP

Poszedłem i dostałem x4 SKIN RIOT NASUS ( K9 ) [ Pies policyjny ]

Jutro rozdają : Zmechanizowanego Rammusa lub Riot Gravesa ( Ew. riot gravesa w niedzielę . )

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Rozdają sami (za free) tylko z łaski i nie zawsze. (co do psa K9)

Jutro Rammus (i ew. Graves w drodze wyjątku) ale raczej tylko w konkurencjach. Będą organizowane jakieś zawody, konkursy, i inne atrakcje, w których będzie można zdobyć takową skórkę. Co do graves'a - w niedziele tak samo :) Raczej nie będą rozdawać "na ładne oczy", zbyt duży popyt na te skórki i byłoby to nie fair wobec innych uczestników eventu. Tyle od organizatorów ;)

Opublikowano

ta, wiem o tym, ale to już takie leszcze, którym uda się wyrwać cały plik, albo lecą do nich co mecz i żebrzą o skina... wygląda to co najmniej komicznie. sam dziś picknąłem 2x nasusy, 1 wygrałem, 2gi dał od tak bo zagadałem się dopytać o Gravesa i Rammusa i się nam miło gawędziło. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...