Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Strona]Grayst.pl

avrax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozesz wrzuxix w formacie rar bo mi telefon odczytuje haslo bo pewnie zmienilem rozszerzenie

Opublikowano

Co mam jeszcze skonfigurować skoro wyskakuje mi

Unable connect to database: account[/size]

exception 'PDOException' with message 'could not find driver' in /usr/local/www/apache22/data/includes/class.DAO.php:22 Stack trace: #0 /usr/local/www/apache22/data/includes/class.DAO.php(22): PDO->__construct('mysql:dbname=ac...', 'root', 'jfmjm03f0344fm') #1 /usr/local/www/apache22/data/BIOS.php(41): DAO->connect('account') #2 /usr/local/www/apache22/data/index.php(14): include('/usr/local/www/...') #3 {main}

bo wpisaniu mojego ip.100 ?

Opublikowano

Rzeczywiście fajna strona, dziurawa jak mój zużyty kondom, albo ona po prostu jest dziurawa, albo autor narobił dziur, nie polecam bo gówno warte to jest.

A ty panie pro elo haxer, daj mi stronę Tiveri, to może cie docenię, a nie wpierdalasz się na testowe dedyki...

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Strona nie jest dziurawa koleś wkręca wam swoje idiotyczne poglądyBłąd był w czymkolwiek innym.Sam zdziwiłem się że strona jest dobra udostępniłem wam ją z racji dotpaya w itemshopieNo i z czystej zemstyAlbo inaczej kto znajdzie i udokumentuje dziurę w tej stronie dostanie całe pliki serwerowe + jakiś dodatek z mojej kolekcji.Idiota piszę tak żeby nikt nie pobierał Pozdro

POMOGŁEM? DAJ add.png

sygnaf.png

Opublikowano

hejtujecie tylko ten serwer a nie macie mocnych dowodów tylko włam jednej osoby jak bedzie tak to się zobaczy a nie wiekszość już na staraty A jak bedzie i jest to się okaże.

mrchomik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...