Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gdy proboje właczyc levelbota w m2bobie to piszczy 2 razy i sie wyłacza . z bota korzystalem juz 3 dni i dopiero teraz to wyskoczylo.

DAJE PLUSY ZA WSZYSTKIE SENSOWNE ODPOWIEDZI !

Daj + Dla ciebie to tylko KLIK a mnie motywuje do dalszej pracy

:)

Opublikowano

Jak to piszczy ? Możesz bardziej to bardziej opisać ? Btw. m2bob jest płatny , może czegoś nie opłaciłeś lub coś w tym stylu. :P

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Oplacilem wszystko kupilem keya na 20 dni jeszcze zostalo 16 :) i jak pisze wlaczam m2boba potem wlaczam levelbota i piszczy 2 razy i sie wylacza botek :)

EDIT@

Pomocy chce sobie pobocić jeszcze dzisiaj :D

Opublikowano

Przy każdej funkcji bota to się dzieje czy tylko przy tej ? Jeżeli tylko przy tej co chcesz korzystać to jeżeli twórcy tego programu mają jakiś support zgłoś ten błąd do nich.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ale w tym problem ze na innym koncie mi dziala :) tylko nie działa na mojej głównej postaci :)na innych funkcjach nie sprawdzalem a i dziekuje ze sie zaangażowałeś w ten temat :)

Opublikowano

Czyli sprawdziłeś na razie tylko funkcję ExpBota i działa na innych kontach, ale na Twoim głównym nie? Tak wywnioskowałem z tematu i nie do końca rozumiem. Spróbuj odinstalować program i wgrać go na nowo (ewentualnie wyłącz anty-wirus i zaporę, jednak wątpię aby to poskutkowało).

Opublikowano

Nie nie stoi :D bo na drugim koncie (dropku) mam ustawione te same ustawienia i nie piszczy . wy macie + :D a i daronian dobrze zrozumiales :)

to narazie robie to co daronian napisal napiszep potem skutki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...