Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] OpenStealth

l4btec108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Open Stealth mi się nie uruchamia , tak poprostu ... . Włączam go i nic się nie dzieje , poszperałem trochę i mogło to być spowodowane przestarzałą javą ale zaktualizowałem ją pod win 7 x64 lecz problem nie zniknął ;/ . Ktoś wie jak temu zaradzić ?

Opublikowano

Uruchamiam jako administrator ... probowalem nawet w zgodnosci itd. dalej lipa a screena nie mam czego zrobic bo sie program poprostu nie uruchamia , null , zero , nic ...

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować , uruchomić w trybie zgodnosci , zaaktualizowac jave , zresetowac kompa , przeczyscic ccleanerem i rejestr.

To chyba wszystko co możesz zrobic

Opublikowano

Znalazłem takie coś jak pogrzebałem

Zgodność programów Spraw, aby starsze programy działały w tej wersji systemu Windows. Wersja pakietu:

1.5 Wydawca:

Microsoft Windows Zgodność programów Spraw, aby starsze programy działały w tej wersji systemu Windows. Wersja pakietu:

1.0 Wydawca:

Microsoft Corporation

Opublikowano

Zrobiłem jak kazałeś i teraz po ponownym włączeniu OS'a cos zaczelo mielic , w menadżerze zadan pokazał sie proces Opena ale po chwili wyskoczyl privoxy i open znikł ;/

EDIT

ooo coś ruszyło pokazało się !! spróbowałem kilka razy aż wkońcu zaskoczyło , myślę że problem się rozwiązał dziękuję wszystkim za pomoc , kamieniarz Tobie szczególnie :)

EDIT2

Po dłuższym przemyśleniu myślę że to sama zapora systemu to blokowała albo miała na pewno w tym swój współudział

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...