Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INDUSTRIAL][Własne pliki][Dedyk][No Premium] DragonServ

Smak1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzucacie paczke to wrzucajcie wszystkie pliki...

Nie mam zamiaru "kopiuj i zamien" pliki ktore mam aktualnie...

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

W temacie napisałeś własne pliki, ciekawe.

W pluginach zaś napisałeś podstawowe, które są prosto z bukkit.org lub z paczek serwerowych opublikowanych na MPC...

Sorry ale musiałem się doczepić, bo aż w oczy takie coś szczypie..

Opublikowano

Mam mały problem z wejsciem na serwer jesli ktoś móże pomoc to na prosze na pw. Podmieniam .minecraft i w pokazie serwa jest czerwone 1.3 i przekreslony sygnał :(

Opublikowano

Smak ja jakoś miałem serwer z modami dedyk z kolegą graliśmy+ pluginy i nie było żadnych bugów, a niektóre rzeczy np. jak z moda ICBM blokowaliśmy pluginem, nie pamiętam jakim bo, ten serwer padł mi przed świętami. Wszystko działało jak należy, pamiętam był tylko problem z dźwiękami maszyn z IndustrialCraft ale wgraliśmy fixa i działało jak należy.. Pewnie mnie teraz poprosisz o pliki ale ich Ci nie dam z kilku powodów: 1. Trochę się na nich namęczyłem 2. Straciłem je, bo nie zrobiłem kopii z serwera i przepadły razem z nim D:

@EDIT Serwer nie padł z przyczyny modów czy coś z tym związanym tylko z powodu nie opłacenia go. Znudziło nam się granie we 2 :/

Opublikowano

gdy chce włączyć minecraft wyskakuje mi ''not dawanloaded" jestem w tej dziedzinie zupełnie zielony. Prosze o pomoc

Opublikowano

Słuchaj określenie "Własne pliki"

To słowa mówiące że pluginy/mody robione były przez administracje

;)

A nie "Modyfikowane"

Proszę o Edit Jeżeli się komuś zachce :P

esrtkvbdkh6j.png

bar.owncraft.pl:8662 Survival Faction's Minecraft!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...