Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Xin Zhao - cesarski wojownik

papay123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam.Solari ratuje dupe każdemu z teamu :D

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Ludzie koleś ma pomysł na grę, nie idzie standardem tylko szuka itemów pod swój styl gry, a wyniki tego są widoczne na jego ss. Jest to najważniejsza cecha w lolu, masz pomysł na gre, przesz się w górę.

Dziękuję :)

Wrzucam kolejny screen. Idzie mi całkiem świetnie. Niedługo Gold :) Jeżeli macie jakieś pytania chętnie na nie odpowiem. Bardziej chciałbym skupić się na ogólnej mechanice gry, no chyba, że będziecie chcieli championa.

Powiem wam tak. Oglądam CRS Svicious i nie widzę za dużo ciekawych taktyk.

Dobra, czekam na wasze opinie bajo :)

post-144406-0-56361900-1359848196_thumb.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Build dobry, w sumie sam z takiego korzystam, lecz ja po solaro składam youmoo, bo inaczej nie robimy dmg, a tak to jest tanie i są wielkie kryty. Co do ghosta i flasha, ja używam ghosta jest o wiele lepszy wbijamy się na szybko na ganka z ghostem, jeśli ucieknie fleshem z 10 hp to można nawet zdivowac i uciec ghostem, dlatego ja do jungli na niego biorę ghosta. BTW. z takiego buildu korzystają topowi gracze, może taakim zdaniem przekonam was do tego buildu :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wreszcie jakiś ogarniety build. Solari ogólnie świetny item na prawie każda postać. Pokombinowalbym coś z dmg bo może być lipa. Jakiś BC albo Ghostblade by się przydał.

Runki trochę dziwne. Ogólnie build nie jest zły.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

Ciekawe czy sam wpadłeś na ten pomysł aby kupić Solari czy z meczu. Bo kilka dni temu widziałem mecz i xin miał Solarke. Xinem gra się po to aby zgnoić szczególnie mida oraz bota. Ze względu na to, że bez flasha nie da się ucieć praktycznie,

Opublikowano

Mógłbyś zrobić TuTka do Evelynn jungle? Bo gram nią w jungli i po prostu jest świetna, a chciałbym zobaczyć co Ty na niej składasz.

Poradnik znakomity, oby tak dalej!

5

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Build z dupy troche :O smajt i flesz obowiazkowe , ja go robie tak : merce>vampscepter>mallet >atma. Reszta sytuacyjnie , na rankedach raczej carruje . Marki arm.pen quinty ad, seale armor i niebieskie flat mr

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

dla osób któych jeszcze nie stać na runy itd. a grają xin Zhao polecam Budować :

Beserkerki

Ostrze Nieskończoności

Widmowy Tancerz

Widmowy Tancerz

Krwiopijca

w taki sposób uzyskujemy 85 % critica i ok 250 damage więc walimy mniej więcej po 500 a + Q to po 700 więc hp leci jak rzeka.

Opublikowano

dla osób któych jeszcze nie stać na runy itd. a grają xin Zhao polecam Budować :

Beserkerki

Ostrze Nieskończoności

Widmowy Tancerz

Widmowy Tancerz

Krwiopijca

w taki sposób uzyskujemy 85 % critica i ok 250 damage więc walimy mniej więcej po 500 a + Q to po 700 więc hp leci jak rzeka.

No i padasz w mniej niż 0,1 sekundy GJ

@topic

Build jest dobry, grałem 1 rankeda i jest ok. DMG w early, a w late może przytankować cały teamfight. :)

PMK3yt4.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No i padasz w mniej niż 0,1 sekundy GJ

@topic

Build jest dobry, grałem 1 rankeda i jest ok. DMG w early, a w late może przytankować cały teamfight

wcale tak szybko nie zginiesz jak masz damage 600 i kradzież życia 12% ?

każde uderzenie zwraca ci prawie 100 hp na hita a dosyć szybko walisz prawie 2 na sek po za tym mało jaka postać (chyba że ostro nafeedowana) długo to wytrzyma ;)

i to jest bulid nie na tanka tylko na asasina

A i zmiana

Kosa stattika

Ostrze Nieskończoności

Widmowy Tancerz

Ostrze Nieskończoności

Krwiopijca

i ewentualnie coś do życia albo Ostrze Zniszczonego króla

Według mnie xin w ogóle nie nadaje się na junglera

PS.

Wiem że piszę parę miesięcy po temacie ale nie zauważyłem odp. wyżej :)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...