Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T26E4vsJagdtiger 8.8 cm Pak43

szakal1308

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak grasz tak zarabiasz .

Tym zarobisz 20k tamtym 40

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Zależy też czym normalnie grasz, jeżeli lubisz td ( zwłaszcza niemieckie ), to wiadomo, jagódka 8.8 ;) Z wentylacją, dosyłaczem oraz BiA ładuje 4,5 sec, średnie dmg 240 przy zabójczej celności i skupianiu, penetracja wystarczy na IX. Ciągle się pali poprzez strzał w dolną płytę, ale jeśli zna się miejsca na hull down to bez problemu. Normalnie jest ociężałym słoniem, lecz po wyszkoleniu Hamowanie sprzęgłem i Król bezdroży mobilność znacznie wzrasta. 250mm z przodu po hull down stanowi wielki kłopot dla przeciwnika. Warto mieć kogoś szybkiego w plutonie. Jeden z celów nr 1 dla arty, przez chwilę nieuwagi można łatwo paść łupem szybszych czołgów. Depresja działa nie powala, ale wychylenie w boki wystarczy. Dobrym pomysłem jest założyć także mokry magazyn bo od trafień w bok pada ammo, duży i łatwo go wykryć.

Jeżeli chodzi o sp to mogę wypisać tylko odczucia kolegi:

Plusy:

+dobry pancerz przy niewielkim skątowaniu dużo łapią gąski i pancerz za zero

+dobre radio i zasięg widzenia

+dobra depresja działa

+posiada rakietnicę = D

+w miarę szybki obrót wieży i kadłuba

Minusy:

-wolny

-duży weakspot na wieży

-działo na dalsze odległości mało celne i mala penetracja

-w sumie słabe obrażenia

-dosyć często pada amunicja wiec przydatne bezpieczne magazynowanie

-mimo jazdy 20km/h celownik jest rozlazły, ale pomaga gładka jazda,strzał z biodra i stabilizator

O sp więcej może ci napisać Zaacny z tego co się orientuję, bo go posiada.

Teraz sobie odpowiedz, czym lubisz i umiesz grać oraz czy będziesz umiał w miarę ukryć wady i wykorzystywać zalety.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Zależy też czym normalnie grasz, jeżeli lubisz td ( zwłaszcza niemieckie ), to wiadomo, jagódka 8.8 ;) Z wentylacją, dosyłaczem oraz BiA ładuje 4,5 sec, średnie dmg 240 przy zabójczej celności i skupianiu, penetracja wystarczy na IX. Ciągle się pali poprzez strzał w dolną płytę, ale jeśli zna się miejsca na hull down to bez problemu. Normalnie jest ociężałym słoniem, lecz po wyszkoleniu Hamowanie sprzęgłem i Król bezdroży mobilność znacznie wzrasta. 250mm z przodu po hull down stanowi wielki kłopot dla przeciwnika. Warto mieć kogoś szybkiego w plutonie. Jeden z celów nr dla arty, przez chwilę nieuwagi można łatwo paść łupem szybszych czołgów. Depresja działa nie powala, ale wychylenie w boki wystarczy. Dobrym pomysłem jest założyć także mokry magazyn bo od trafień w bok pada ammo, duży i łatwo go wykryć.

Jeżeli chodzi o sp to mogę wypisać tylko odczucia kolegi:

Plusy:

+dobry pancerz przy niewielkim skątowaniu dużo łapią gąski i pancerz za zero

+dobre radio i zasięg widzenia

+dobra depresja działa

+posiada rakietnicę = D

+w miarę szybki obrót wieży i kadłuba

Minusy:

-wolny

-duży weakspot na wieży

-działo na dalsze odległości mało celne i mala penetracja

-w sumie słabe obrażenia

-dosyć często pada amunicja wiec przydatne bezpieczne magazynowanie

-mimo jazdy 20km/h celownik jest rozlazły, ale pomaga gładka jazda,strzał z biodra i stabilizator

O sp więcej może ci napisać Zaacny z tego co się orientuję, bo go posiada.

Teraz sobie odpowiedz, czym lubisz i umiesz grać oraz czy będziesz umiał w miarę ukryć wady i wykorzystywać zalety.

Jeśli chodzi o ostatni minus to jest na większości TD .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

No niby tak, ale jeśli stuka głównie Stugiem to może nie być przyzwyczajony do tego ;)

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...