Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kwadratowa Masakra] [1.4.7]

FCBartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja i tak nie chce być dodany, wiem że ten serwer padnie po tygodniu. Nie bójcie się, znajdą się grieferzy i ludzie którzy będą kradli itemki ze skrzynek.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NICK: FreeVsMinecraft

PREMIUM: Nie

DLACZEGO TY?: Hmm może zaczne od tego "Jestem uczciwym miłym graczem interesuje się piłką nożną jak i serwerami Mc . Dlaczego ja ? Gdy oglądałem skkf spodobał mi się jego server i zawsze chciałem na takim zagrać hmm ... Co mogę zapewnić ? kulture , uczciwość i nie griefowanie mapy ;)

Opublikowano

NICK: {kubagosth}

PREMIUM: {TAK}

DLACZEGO TY?: {Ponieważ jestem ogarnięty umiem współpracować . Lubię servery tego typu.}

Opublikowano

Nick: Kakuzu

Premium: Nie

Dlaczego ja?: Gram w minecraft od wersji alpha. Dużo znam o minecraft czyli receptury mikstur, budować fajne domki, wiem a co uważać.:)

Opublikowano

NICK: {•••} micbar22

PREMIUM: {TAK/NIE} Mam

DLACZEGO TY?: {2-3 zdania} Gram, na serwerach premium, bo są spoko ludzie, mało dzieci i miła atmosfera. Ogarniam zasady, nie griefuje ^^.

Opublikowano

NICK: {•••} Recconet

PREMIUM: {TAK/NIE} Nie

DLACZEGO TY?: {2-3 zdania} Lubię grać w Minecraft . Jestem miłą nie bluzgającą osobą . Nie będę grifował i uprzykrzał grę innym osobą .

Opublikowano

NICK: BezimiennaPostac

PREMIUM: NIE}

DLACZEGO TY?: Chce pomóc rozwinąc serwer aby na serwerze graczy było dużo.Chce aby na serwerze panowała miła atmosfera.Serwer jak patrze zapowiada się dobrze.Jeśli mnie dodasz obiecuje aby grac często na serwerze. thanks

:D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

NICK: GixoPL

DLACZEGO TY?: Jestem ogarnięty , potrafie współpracować , nie jestem noobem . Gram w Minecrafta od kąd siegam pamięcią .

Pozdrawiam :

{ GixoPL }

Opublikowano

NICK: Nastarq

DLACZEGO TY?: Mam na imię Artur.Szukam jakiegoś serwera na styl kwadartowej masakry.Lubię rozmawiać z różnymi ludzi oraz grać w minecrafta.

Opublikowano

NICK:topesz
SKYPE:dawidek123434 (ale polecam bardziej ts-a niz skype)
PRENIUM: niestety nie ale moze kiedys
DLACZEGO TY?: lubie grac w minecraft gram juz w tą gre troche lubie współpracowac

Opublikowano

NICK: ErekPL

PREMIUM: NIE

DLACZEGO TY?: Jestem ogarnięty i chciałbym zagrać na serwerze tego typu :)

Opublikowano

NICK: MR_Greg_PL

PREMIUM: Niestety nie

DLACZEGO TY?: po pierwsze nie grifuje po drugie jestem ogarniety po trzecie lubie serwery tego typy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...