Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT - Na Ryby] C2H5OH by kreciu

kreciuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla tych co mają problem ze zrywaniem (pasek leci na maksa w prawo), spróbujcie jeszcze raz skalibrować albo jeszcze raz odpalić skrypt. U mnie były z tym problemy, ale już jest ok. Wersja 3.

Opublikowano

wybacz kodu od tak nie udostępniam, podpowiem ze wszystko zawiera się w 120 linijkach temu tak szybko działa, dodatkowo osunięto opóźnienie podczas wciskania spacji takie 2 linijki w autoit

Opt("SendKeyDelay",0)
Opt("SendKeyDownDelay",0)

Może się komuś przyda jak ja przestane kontynuować projekt

Opublikowano

jeszcze drobna uwaga. Testowałem na kompie z Pętium 4 2,8Ghz - czasem zrywa, i na Intel I7(z grafiką w procku)- 100/100, spining min 3 ryby/ min. Zależy co macie

Opublikowano

Zauważyłem też że gramy przez przeglądarkę a Pętium 4 2,8Ghz z Firefox na wykresie wydajności(CTRL+ALT+DEL) ma ok 100% i mod nie działa (wszystko też sie dzieje w zwolnionym tepie) z IE ma ok 80% wydajności i tu działa na 90%-maxymalnych nie łapie. Natomiast na Intel I7 komputer wogóle nie widzi obciążenia grą i wszysto śmiga na 150%

Opublikowano

jeżeli nie wiesz http://adf.ly daje mi mały zarobek za to ze pobierce tego bota, mój czas poświęcony na pisanie skrytpu nie idzie wtedy na marne, ja coś dla was wy coś dla mnie tylko ze was to nic tak naprawdę nie kosztuje. A co do wirusów to wybacz ale jeszcze nie zdarzyło mi się załapać przez te strony, możesz zobaczyć ze większość osób które cenią chodź troszkę to co tworzą wrzuca przez te serwisy. Pozdrawiam

PS. nie chcesz nie pobieraj nie namawiam, zawsze możesz łowić sam

Trojan sciagniety z tej wlasnie strony, i jakies badziewie ala sender , odpala sie jako usluga wraz ze startem winshita, c:\users\appdata\local <--- i plik wedrujacy po katalogach przez co kazdorazowo jest puszczany przez firewalla bo kazdorazowo z innej lokalizacji... ehhh

BTW, nie chcesz pisac skryptu, nie pisz, na co ta martyrologia ?

I nastepna rzecz , tylko idiota zaplaci za kota w worku... Tym bardziej, ze ponizej opinie swiadcza, ze toto nie dziala jak nalezy lub wcale. Dla mnie koles jestes zwyklym naciagaczem. Malo, ze probujesz zarobic na nielegalu, to jeszcze masz sie pewnie za torwolda linuxa... ehh... "kodu nie udostepniam" ... przede wszystkim to nie twoj kod, co jest oczywiste dla wszystkich ktorzy przesledza historie poprzednich wersjii.

Opublikowano

Trojan sciagniety z tej wlasnie strony, i jakies badziewie ala sender , odpala sie jako usluga wraz ze startem winshita, c:\users\appdata\local <--- i plik wedrujacy po katalogach przez co kazdorazowo jest puszczany przez firewalla bo kazdorazowo z innej lokalizacji... ehhh

BTW, nie chcesz pisac skryptu, nie pisz, na co ta martyrologia ?

I nastepna rzecz , tylko idiota zaplaci za kota w worku... Tym bardziej, ze ponizej opinie swiadcza, ze toto nie dziala jak nalezy lub wcale. Dla mnie koles jestes zwyklym naciagaczem. Malo, ze probujesz zarobic na nielegalu, to jeszcze masz sie pewnie za torwolda linuxa... ehh... "kodu nie udostepniam" ... przede wszystkim to nie twoj kod, co jest oczywiste dla wszystkich ktorzy przesledza historie poprzednich wersjii.

Człowieku nie chcesz nie korzystaj, a co do kodu to wybacz od początku wersja v2 i v3 pisana przezemnie... "pijaczek" poprzedni bot to po prostu herezje programowania, jesteś taki cwany to napisz sam wydaj z kodem (to tylko 119 linijek kodu jak masz pojecie o programowaniu). A co do płacenia to sory ty nie płacisz za nic a ja zarabiam z 5sek reklam, grosze ale zawsze to na browarka kiedyś się nazbiera.

PS trojany haha zapisz obojętnie jaki plik jako exe z autoit-a i już denne antywirusy zobaczą go bo niestety program musi pobierać dane wyświetlane z monitora i operować myszką oraz klawiaturą.

PS. w produkcji wersja v4 z możliwością 2 dopalaczy exp + siła

Opublikowano

Do dupy ten bot zrywa jak nie wiem co .. Po co robić takie coś jak zrywa ... Ustawiam dobrze i zrywa no stop żadnej ryby nie złowił .

Dokladnie kolego, badziewie jakich malo, lol, rok ustawiania i tak gowno z tego jest, szkoda czasu na to badziewie.

Człowieku nie chcesz nie korzystaj, a co do kodu to wybacz od początku wersja v2 i v3 pisana przezemnie... "pijaczek" poprzedni bot to po prostu herezje programowania, jesteś taki cwany to napisz sam wydaj z kodem (to tylko 119 linijek kodu jak masz pojecie o programowaniu). A co do płacenia to sory ty nie płacisz za nic a ja zarabiam z 5sek reklam, grosze ale zawsze to na browarka kiedyś się nazbiera.

PS trojany haha zapisz obojętnie jaki plik jako exe z autoit-a i już denne antywirusy zobaczą go bo niestety program musi pobierać dane wyświetlane z monitora i operować myszką oraz klawiaturą.

PS. w produkcji wersja v4 z możliwością 2 dopalaczy exp + siła

Denny to ty jestes, zaden antywir nie widzi skryptu aotoit jako wirusa. Wirusy sa wysylane razem z twoim gownianym quasi botem przez twoja super uploadowa strone. Wlacz koles mozg jak rano wstajesz i nie okradaj ludzi. Jak sie chce brac kase, to za cos co dziala. ALbo zapisz sie do microsoftu. Tam tez sa tacy "tworcy" jak ty

Opublikowano

niestety bot jest ukradziony odemnie :( zakładam po hotkeyach

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

niestety bot jest ukradziony odemnie :( zakładam po hotkeyach

Hotkey wybacz to zwykłe wywołanie funkcji programu pozostałem przy F5 - F8 bo są wygodne i nie używane praktycznie. Co do całości to v1 oparta na twoim bocie natomiast v2 i v3 to zupełnie nowy skrypt zminimalizowany o mnóstwo linijek w porównaniu do tego co ty pisałeś. Pijaczek był botem który przycinał się na okienkach, tu natomiast rozpoznawanie odbywa się w zupełnie inny sposób, ponadto po deklarowałeś wszystkie zmienne (plus dodatkowe nie używane) jako globalne co w znacznym stopniu zapycha tylko banki pamięci. Wnioskuje po nazwach oraz kodzie ze masz marne pojecie o programowaniu, kodu nie udostępnię bo nie mam zamiaru poświęcać swojej pracy dla ludzi z takim podejściem.

Dziś oficjalnie mówię, że projekt C2H5OH uważam za zamknięty, nie wydam żadnej nowej wersji. Nie podobała wam się moja praca którą udostępniałem w takim razie zapraszam do napisania czegoś samemu.

Pozdrawiam kreciu

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Opublikowano

Kreciuu mam do ciebie bardzo wielka prośbę.

Mógłbyś skonfigurować żeby było pod innymi hotkeyami.

bo jak włączam u mamy bota ( na laptopie). to nie reaguje na klawisze np pod 4,5,6 albo coś.

Będę Bardzo Wdzięczny.

Dasz Diamenta ;P

Opublikowano

Hotkey wybacz to zwykłe wywołanie funkcji programu pozostałem przy F5 - F8 bo są wygodne i nie używane praktycznie. Co do całości to v1 oparta na twoim bocie natomiast v2 i v3 to zupełnie nowy skrypt zminimalizowany o mnóstwo linijek w porównaniu do tego co ty pisałeś. Pijaczek był botem który przycinał się na okienkach, tu natomiast rozpoznawanie odbywa się w zupełnie inny sposób, ponadto po deklarowałeś wszystkie zmienne (plus dodatkowe nie używane) jako globalne co w znacznym stopniu zapycha tylko banki pamięci. Wnioskuje po nazwach oraz kodzie ze masz marne pojecie o programowaniu, kodu nie udostępnię bo nie mam zamiaru poświęcać swojej pracy dla ludzi z takim podejściem.

Dziś oficjalnie mówię, że projekt C2H5OH uważam za zamknięty, nie wydam żadnej nowej wersji. Nie podobała wam się moja praca którą udostępniałem w takim razie zapraszam do napisania czegoś samemu.

Pozdrawiam kreciu

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Nie zamykaj ! Ulepszaj Tego Bota ! Dzieki Tobie Moja Mama Mi Daje Kase :D bo bota cała noc ma włączonego :D tylko jest problem zęby u niej był!!!

Dasz Diamenta ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...