Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŻ]Warum.pl[Easy-Medium]

PrivWarum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam zagram, zobaczymy czy fajny, chociaż po prezce stwarza właśnie takie wrażenie.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Czekam na ten serwer od dwóch tygodni!

Gorąco zapraszam na niego, wszystkie bugi (a było ich naprawdę bardzo dużo)

Zostały odkryte przez graczy na testach beta i oczywiście zostały naprawione!

Podoba mi się to, że na serwie shopki można robić tylko na mapie handlowej.

Zawsze noobki z cheatami wywalały shopy z depo i je zabijały.

Ogólnie serwer dopracowany i dopięty na ostatni guzik.

Zostaje tylko czekać tylko na clienta ;]

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Przypominam sobie ten serw jak był na becie to do 90 było łatwo potem gorzej przy zwiększonym expie 10x a na officku tego nie będzie powodzenia w expieniu wbijecie 80lvl w jakiś tydzień nie jedna osoba to potwierdzi.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Nie zagram ...

Nie polecam.

Widać ze nabijasz posty... pewnie nawet nie weszles zobaczyc , dziecko ogar -,-

Nie zagram ...

Nie polecam.

Nawet nie zajrzałes widac ze nabijasz posty żenada....

1365698635-U816738.jpg

Opublikowano

Dziś start ?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Chętnie zagram bo nie ma żadnego serwera, na którym gra minimum 300osób. Powstają same shity z graczami ~100 :X.

Czekam na klienta bo widzę, że na stronce nie ma i w prezentacji.

photo261314.png

Opublikowano

jak zwykle zapomnieli o dodaniu dzwona dla szamana wachlarzem nie idzie expic wiec dodajcie dzwon plz[;

52324509.jpg
Opublikowano

Serwer sam w sobie nie jest zły tylko martwi mnie nikłe zainteresowanie serwerem.Jutro start a w prezentacji siedzi 25osob+

Moze przelozycie start a do tego czasu wykupicie reklamy na innych forach ew poprosicie uzytkownikow yt z duza iloscia subskrypcji o reklame?Szkoda zeby taki projekt sie marnowal bo jak juz mowilem serwer ciekawy

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Serwer sam w sobie nie jest zły tylko martwi mnie nikłe zainteresowanie serwerem.Jutro start a w prezentacji siedzi 25osob+

Moze przelozycie start a do tego czasu wykupicie reklamy na innych forach ew poprosicie uzytkownikow yt z duza iloscia subskrypcji o reklame?Szkoda zeby taki projekt sie marnowal bo jak juz mowilem serwer ciekawy

tych prezentacji było już chyba z 2 to jest 3

w 2 było nawet dużo ludzi

o ludzi nie masz się co bać ludzie wbiją bo fajny serw

52324509.jpg
Opublikowano

I już mówię, że nie zagram na tym serwerze, bo widać, że ktoś tu lubi nieźle zmyślać. Nawet połowy z tej maszyny nie posiadacie, bo zapłacilibyście w ciemno ponad 1000 zł, co nie ma najmniejszego sensu. Jeśli ktoś już od początku kłamie to nie można zaufać drugi raz. Sam boje się jak będzie wyglądał ItemShop i komunikacja gracz-admin, jednak cóż.

PS. Głupie, że niby poświęcacie 64 GB RAM na serwer Metina i macie maszynę z OVH, lecz co poradzę. ;-)

Opublikowano

I już mówię, że nie zagram na tym serwerze, bo widać, że ktoś tu lubi nieźle zmyślać. Nawet połowy z tej maszyny nie posiadacie, bo zapłacilibyście w ciemno ponad 1000 zł, co nie ma najmniejszego sensu. Jeśli ktoś już od początku kłamie to nie można zaufać drugi raz. Sam boje się jak będzie wyglądał ItemShop i komunikacja gracz-admin, jednak cóż.

PS. Głupie, że niby poświęcacie 64 GB RAM na serwer Metina i macie maszynę z OVH, lecz co poradzę. ;-)

Ty zawsze masz coś do powiedzenie.

Nie gwiazdosz, zjedź snickersa...

Serwer ma 48GB.

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...