Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będzie zacinał się metin przy nagrywaniu ?

Funto4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Bedzie metin2 zacinal przy nagrywaniu frapsem na tym sprzecie?

Intel core i5 3350 4x 3,10 ghz.

8gb ram

geforce gt 620 1gb.

Opublikowano

Oczywiście, że nie ;p coś nie widzisz potencjału tego sprzętu. Nawet jak będziesz miał odpaloncyh kilka metków, to nie będzie się zacinał :)

beztytuuacf.png

Opublikowano

Spokojnie będzie ci na full obrotach szło. Zero lagów ;) U mnie na 2x gorszym kompie bez lagów było nawet w fest zaludnionych miejscach :)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nooo, nie będzie Ci nic a nic zacinać. No, oczywiste jest to że jak wbija się do m1 to łapie lekki lag no alee... taki urok tej gry.

Skoro żyje się raz, to po co się ograniczać?

Opublikowano

To chyba temat dla trollingu, ale mogę się mylić. Ten komputer bez problemu da radę nagrać 3 okna metina naraz, jednak zależy jeszcze jaki to serwer i jakie połączenie. Przeciętny Metin2.pl oraz łącze 3 MB/s lub więcej i po lagach. ;-)

Opublikowano

Kupuj tego kompa, czy tam składaj, bo wnioskuje po tych pytaniach, że jeszcze go nie masz skoro sam nie sprawdzasz jak to będzie działało.

Spokojnie na tym sprzęcie możesz wystawić sklepik albo kilka sklepikow iść expić i nagrywać film i nic nie będzie ci się zacinało :)

beztytuuacf.png

Opublikowano

Widzę, że bagatelizujesz metina :) może nie ma specjalnych wymagań, ale przy większych spotach i expieniu na nich, albo eventach wymagania znacznie się zwiększają, prosty przykład: kiedyś grałem w crysisa na niemal full detalach, a kiedy wszedłem na metka na ox miałem lekki pokaz slajdów także nie bagatelizujcie tego tak :)

btw.

co wy chcecie od tego neta... chce nagrywać filmy, więc jasne, że chce je uploadować, a jakby miał neta 256kb/s (co itak nie powodowałoby lagów) nie brałby się za kręcenie filmików, no chyba, że dla siebie, bo przy takim necie, to by je uploadował xx godzin, więc pomyślcie.

Tak samo te wasze strzały .." spokojnie 3 metki ci uciągnie"... spokojnie 3 metki uciągnie jakiś komp z przed 4 lat z jedno/dwu rdzeniowym prockiem, a w tym wątku mowa o 4- rdzeniowym kompie i 8gb ramu, a wy wypisujecie bzdury, wprawdzie macie racje, bo uciągnie, ale piszecie to z takim marginesem błędu, że na 1 rzut oka widać, że nie wiecie o czym piszecie, a piszecie byle wtrącić swoje marne "3 grosze"...

beztytuuacf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...