Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crosshair

Raiden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z poprzedniego udate crosshair. On nie był raczej specjalnie robiony do wr czyli nie mozna dostac bana oraz może służyć do innych gier.

SKAN http://www.virustotal.com/pl/analisis/982b...5c2014271aff1b2

Panda uznała to za virus ale nie wiem dla czego

DOWNLOAD http://www.speedyshare.com/166492335.html

PLIK JEST CZYSTY

TO NIE MOJ PLIK, TYLKO Z TEGO FORUM

Kilka słów o mnie...

Lubie wr, tibie no i oczywiście ots (jak chcecie moge wam go pomóc zrobić lub dodać kilka skryptów)

Słucham najczęściej rapu lub techno (2pac itp...)

Uczę się C++.

Moje średnia w SQL: z czerwonym paskiem

PROSZE PRZED ZBANOWANIEM MNIE POMYŚL. JUŻ MAM 80% ;/... Może zostaniemy qmplami ;p... Czy ja wam coś złego robię?@?

Postaram się nie offtopicować i nie spamować.POPRAWIĘ SIĘ.TYLKO PROSZE NIE BANUJ MNIE

GG-1615739 (czesto niewidoczny) x-fire-Lukasz112 (kiedy ja ostatnio byłem na x-fire?? xD)

klmn250624067twq0.th.gif

Opublikowano

Celownik w kilku kolorach do warrocka dla snipera. A tak wogole sciognij i zobacz...

Kilka słów o mnie...

Lubie wr, tibie no i oczywiście ots (jak chcecie moge wam go pomóc zrobić lub dodać kilka skryptów)

Uczę się C++.

PROSZE PRZED ZBANOWANIEM MNIE POMYŚL. JUŻ MAM 80% ;/... Może zostaniemy qmplami ;p... Czy ja wam coś złego robię?@?

Postaram się nie offtopicować i nie spamować.POPRAWIĘ SIĘ.TYLKO PROSZE NIE BANUJ MNIE

GG-1615739 (czesto niewidoczny) x-fire-Lukasz112 (kiedy ja ostatnio byłem na x-fire?? xD)

klmn250624067twq0.th.gif

Opublikowano

Też kiedyś miałem kropkę markerem ;p. Lipa bo jak się ogląda film to trzeba zmywać lecz fajnie się grało. Ten program nie może się stać wykrywalny i to jego zaleta. To prosty program robiący kropkę a nie jakiś cheat. Więc stare sposoby chociaż dobre to nie najlepsze.

Kilka słów o mnie...

Uczę się C++.

klmn250624067twq0.th.gif

• Dodaj nową pozycję...