Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] Trainer Cabal EU

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trainer

Cześć, wiadomo że CE stał się płatny więc trzeba znaleźć mini zastępstwo jego ;-)

Więc znalazłem działający trainer na cabala eu.

Trainer nie jest moją właśnością.

Polecam znaleźć dobry injector i bypass ;-)

Funkcje :

Level Hack -> Arrow key Up/Down

Aoe -> F12 on / F11 off

Combo Hack -> F10 on / F9 off

NCT -> F8 on / F7 off

Kill Gates -> F6 (in version 1.3)

Wallhack -> DELETE on / INSERT off

NSD -> (hold)press ctrl

Quick Exit -> End key

Download :

Skan :

https://www.virustotal.com/file/325e7c35d4925a7545e7250a245352f8564349c14c634e15c58ab2852873548e/analysis/

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

@ Smooke, nie jestem pewien żeby to działało na winie 64x, bardziej 86/32. Jak miałem 64 to miałem ogromne problemy bo nie wiedziałem dlaczego każde dll mi nie działało.. Jeżeli chcesz cheatować to najlepiej mieć win 7 ultimate 86x. Mogę się mylić co do tego hacka, niektóre działają normalnie.

Kappa.

Opublikowano

@ Smooke, nie jestem pewien żeby to działało na winie 64x, bardziej 86/32. Jak miałem 64 to miałem ogromne problemy bo nie wiedziałem dlaczego każde dll mi nie działało.. Jeżeli chcesz cheatować to najlepiej mieć win 7 ultimate 86x. Mogę się mylić co do tego hacka, niektóre działają normalnie.

Dopiero co zauważyłem posty.

Ten cheat działa na 100% na Windows 7 Ultimate x64/86 na XP nie wiem za bardzo bo nie posiadam.

Opublikowano

Tak wiem ze 99% czitow na cabala dziala tylko na 86/32 bit :( a ja mam akurat 64 bity...

Sprawdze czy dziala, poszukam injectora i zobaczymy czy dziala, jesli nie, to bede zmuszony postawic system na 32 bitach :D

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Level Hack -> Arrow key Up/Down - Wizualnie pokazuje lvl np. 190

Aoe -> F12 on / F11 off - Możesz bić zamiast 1 moba 15 taki zasięg ataku.

Combo Hack -> F10 on / F9 off - Combo nigdy się nie kończy.

Kill Gates -> F6 (in version 1.3) - Możesz przechodzić przez "bramy" bez zabicia bossa.

Wallhack -> DELETE on / INSERT off - WH czyli możesz chodzić po wszystkim i wszędzie.

Opublikowano

Może ktoś wytłumaczyć co mam zrobić z plikiem który sciągnołem ? Wypaakowałem i mam plik EU.dll gdzieś go trzeba wkleić?

Opublikowano

mogłby ktoś mi napisać jak to zrobic? mam tego injecta typu perx tylko nie wiem jak tak to zrobic żeby działalo ;] tak dla jasności to moja pierwsza styczność z botem ;p

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mogłby ktoś mi napisać jak to zrobic? mam tego injecta typu perx tylko nie wiem jak tak to zrobic żeby działalo ;] tak dla jasności to moja pierwsza styczność z botem ;p

To nie jest bot... Jak masz taką wiedzę to nawet nie próbuj bo i tutorial tutaj na nic się nie zda...

Gdzie te pliki wkleic?? do jakiego folderu czy bezposrednio do gry?? odp

Pliki się "wstrzykuje" injectorem.

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Jaki inny, sprawdzony na WIN 7 x64 działający injector polecicie? Bo perx u mnie nie działa.

A i autor podał żeby znaleźć dobry bypass, istnieje takowy wogóle? Hack sie tylko wstrzykuje injectorem i nic wiecej z tego co rozumiem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w sumie nie urzywając żadnego injectora a ni bypassa

po 1.wypakowalem na pulpit

na 7 x64 odpalilem jako admin <zgodność>

wpisalem haslo etc. i gralem wbilem

170fs,150bl,146fa,120fa,120fa, i 0 bana

76886589258054029595.jpg

Opublikowano

Mam rozumieć że na Globalu wbiłeś takie lvl'e? W jakim czasie?

I jakim cudem odpaliłeś bez injectora?
Nie da się odpalić tego hacka bez injectora skoro to plik DLL...

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...