Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer ala ArcaniA

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłby to raczej pierwszy taki serwer.

polega on na wybraniu czy chcesz być wojownikiem czy mieszczaninem

po wybraniu każda z grup (mieszczanin vs wojownik) ma coś do zrobienia.

mieszczanie muszą zarabiać, i płacić daninę, danina przechodzi na uzbrojenie wojowników. każdy z nich dostaje zbrojkę. oraz inne żeczy :D moze nie dostają ale kupują. za kasę z daniny którą dostają podzieloną na części z daniny :D

czyli sposób nawet fajny.

co najważniejsze . na start każdy dostaje po 3k. by mógł handlować. pierwsze 30 osób dostaje pole o wartości 100 na 100 kratek potem je może sprzedawać za pomocą działania admina.

oraz jak będą ludzie to na forum można działać jako kontra z ofertami.

ludzie zaczną handlować i serwer sam się nakręca. teraz wracając do wojowników, za coś ten wojo musi żyć. teraz mój pomysł to otherdrop :D kasa z mobów :D jest to wykonalne więc :D

przy okazji przydało by się zrobić pare miejsc. skrytek. chodzi mi tu już o pomoc.

zależy mi na

ogarnianie Redstone (warto by żebyś miał filmiki na yt ) demonstrujące jak to robisz itp. mam już część mapy której nie chce zmieniać :D mają zamki czasowe + zerowanie. (to co już jest nagram i dorzucę.) zainteresowani hmm

PW, mail [email protected]

stronki nie podam :PP ostatecznie dla chętnych jako zadanie domowe :D potrzebowałbym na rozkręcenie (ok. miesiąca ) vps. lub slotowca z 20-40 slotów.

ps... do plikowców. zależałoby mi na ciekawych plikach :D takie jak ma brend. ale przygotowane tak pod 4server arcania. że gdzie nie chcesz masz tą arcanie. nie mam nic przeciwko twojemu nickowi ale... co za dużo to nie zdrowo.)

to chyba wszystko :D

POZDRAWIAM!

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...