Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] odnosnie błedu w KamerModzie

xpaweee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Botuje sobie miło na pewnym serwerze( na kamer modze) i po 30 min wywala mnie i wyskakuje mi taki error;

this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way kamer mod

Odpalam tylko te boty na kamermodzie: ./ start_bot , mobber 5.0 timer , 5000 range, /expd,autopot

Wie ktoś o co chodzi ?

Za pomoc limit lajkow i 5 na profil.

Z gory dzieki :D

sygnals.png

Opublikowano

Dzieje się tak cały czas czy to była tylko jedna wpadka? Możliwe, że dany serwer wgrał jakieś zabezpieczenie przed cheatami (w co sam wątpię, ale nigdy nie wiadomo). Spróbuj wyłączyć zaporę systemu na czas gry i odpal moda w trybie zgodności z SP3 na Windows XP. Jeśli to nie pomaga to jest to wina wgranych cheatów - po 20 minutach korzystania, wyłącz je i włącz na nowo.

Opublikowano

Chodzi mi o to, zebym postawił bota i np, poszedl do szkoly. Zdarza sie to regularnie i dokladnie po 20-30 min. Serwer raczej tego nie zabezpieczył gdyz pytal sie innych osob to ich nie kicka.

Ma ktos jakies jeszcze pomysly ?:D

sygnals.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...