Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Każda gra się zawiesza ! HELP...

matrix0203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio mam spory problem z komputerem. Od 3-4 dni zaczęły mi się zawieszać wszystkie gry na około 10 sek. co minutę, ale że gram w większość przez neta (Battlefield 3) jest to bardzo denerwujące... Nic nie moge z Tym zrobić ;/ Pomocy !

Dodam jeszcze, że dzieje sie tak tylko w grach i w niczym innym i myszka na bezprzewodowe usb mi się zacina *_*

Komp (trochę drewniany ale wczesniej BF normalnie chodził) :

Intel Pentium Dual CPU E2200 @. 2.20GHz 2.20GHz

4 Gb RAM

Karta graficzna : Geoforce Zotac 440 GT

Temp.

GPU : 36 s. C.

Temp. 1 : -55 s. C.

Temp. 2 : -2 s. C.

Temp. 3 : 39 s. C.

HD0 : 35 s. C.

Core 1 : 37 s. C.

Core 2 : 36 s. C.

Sprawdzałem SpeedFan'em jakby co.

Pozdro. Matii

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

SIEMA NA MOIM PROFILU !

Opublikowano

zasilacz jaki ?

Zasilacz : 600'setka

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

SIEMA NA MOIM PROFILU !

Opublikowano

Po pierwsze nie dziwię się bo masz taki słaby komputer a po drugie nie dziwie się bo pewnie gówniany zasilacz. Podaj markę i model (np. OCZ ModXStream, chociaż wątpię żebyś taki miał :D)

@up

szybszy

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

silver power model sp-600a2c Nwm co jest z tym kompem 2 lata bez szwanku ( dlatego nie wymieniałem nic na lepsze :D ) bf i inne gierki ( CoD:MW 3, Batman : Arkham City) działały normalnie bez zacinek, a przez neta bez lagów, a teraz momentalnie coś padło :c

SIEMA NA MOIM PROFILU !

Opublikowano

Pytanie czy zwieszają Ci się tylko gry przez neta czy także single player? Na moim poprzednim kompie jak zaczęłam mieć taki problem to po prostu przegrzewała mi się grafa, bo (ekhm, ekhm) radiator był cały zakurzony. Może chłodzenie nie wyrabia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...