Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawo...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje pomocy. Otóż mam pytanie czy uczeń w średniej szkole może tylko 3 razy przynieść usprawiedliwienia na karteczce od rodziców, a jeżeli przekroczy ten limit to musi usprawiedliwienia lekarskie? Ponieważ u nas tak w szkole jest i akurat się składa, że skończyły się uspr. na karteczce. Inne wychowawczynie normalnie usprawiedliwiaja ale nasza nie. Więc mam pytanie, czy wogule nauczyciel może nieusprawiedliwić karteczki od rodzica? Byłem przeziębiony 2 dni, ale nie było potrzeby do lekarza iść. Dzięki z góry.

Opublikowano

moim zdaniem musi ja też chodzę do średniej i usprawiedliwiają a jak coś się będzie do ciebie burzyć to powiedz niech do starych zadzwoni jak jej coś nie pasuje

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

U mnie trzeba od lekarza zwolnienie (szkola srednia) tylko ze ja mam takiego wychowawce ktory i tak usprawiedliwia wszystkie godziny nawet jak mu nie powiesz zeby usprawiedliwil :)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

widocznie masz popierdolona wychowawczynie tak jak ja mialem w gimnazjum

bo to ze po trzech usprawiedliwieniach od rodzicow musisz przyniesc zwolnienie lekarskie to tylko i wylacznie wymysl nauczyciela

Opublikowano

U mnie 3+ dni nieobecności musi usprawiedliwić lekarz D: Wg mnie nie powinno tak być. Jak coś nie tak to telefon do domu i tyle.

Opublikowano

nie musisz dawac zadnego usprawiedliwienia od lekarza

powiedz facetce ze jak tego nie przyjmie to pojdziesz do dyry albo cos w tym stylu postrasz ja to zmieknie

bo to ze 3 razy mozne usprawiedliwic cie rodzic to jej wymysl

ja tez jestem w szkole sredniej i moj kumpel z klasy ma juz 18 lat i sam sobie usprawiedliwia godziny i dni nieobece

a nie rodzice niewazne ile razy

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano