Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Design Amber, Sapphire i Jade

Maqrs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A teraz wszyscy, którzy kupili te desy za 100 pare PLN poczują się wysoko oszukani przez BP.

Wielkie brawa, oby tak dalej :)

JA czułem się oszukany, gdy miałem konto ze złotym golcem, a potem wprowadzili nowy wygląd statków i złoty golec wyglądał jak stolec.

Opublikowano

h3h3h3hh3h3 beka z Bp loool

Coś mi się wydaje , że i Darkorbit upadnie niedlugo jak UW przez boty , bo prawie , żadnego dochodu nie mają , pozdro

Uwierz mi że chciałbyś mieć taki dochód jaki oni . A co do tematu to poco komu te dresy nawet nie są ładne .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

h3h3h3hh3h3 beka z Bp loool

Coś mi się wydaje , że i Darkorbit upadnie niedlugo jak UW przez boty , bo prawie , żadnego dochodu nie mają , pozdro

DO jedna z najbardziej dochodowych gier BP, jakby przez boty gry upadały to takie seafight już dawno by padło...

1.jpg

Opublikowano

Sam to przez głupotę kupiłem i 40 tys. w plecy bo myślałem że będzie darmowy handelek - samym kolorem się nie gra a wręcz tylko przeszkadza bo łatwiej delikwenta wyłuskać z tłumu. ( obecnie dres bez dodatkowego ataku czy osłony i żadnych umiejętności lata po mapie jak kolorowa tarcza - tylko w toto walić)

PS

oczywiście na oficjalnym forum nic nie napisali że to szajs bez drona handlowego a może tylko moja głupota bo w opisie brak info że jest

Opublikowano

chyba wrócę do tej gry bo coraz ciekawsza xD

Uwierz, że bez dużej cierpliwości i bota nie masz co wracać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...