Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubiony Polski raper :)

xxXGAJOSXxx

Ulubiony raper   

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybieramy ulubionego rapera

• Abradab
    • Bisz
    • Borixon
    • Buka
    • Chada
    • DDK RPK
    • DonGURALesko
    • Doniu
      0
    • Du?e Pe
      0
    • Eldo
    • Fisz
      0
    • Fokus
    • Funky Polak
      0
    • Grubson
    • Hades
    • Hans
      0
    • Iceman
      0
    • Kaczor
    • Jarecki
      0
    • Kaen
    • Kajman
      0
    • Kali
    • Karramba
      0
    • Kaszalot
      0
    • Kris
      0
    • Magik...
    • Ma?olat
      0
    • Ma?pa
    • Mezo
      0
    • Muflon
      0
    • M?ody M
    • O.S.T.R.
    • Onar
      0
    • Paluch
    • Pezet
    • Peja
    • Pelson
    • PIH
    • Popek
      0
    • Sobota
    • Sokó?
    • Stasiak
      0
    • Tadek
      0
    • Tede
    • Vixen
      0
    • Wilku
      0
    • Wojtas
      0
    • W?odi
      0
    • Yaro
      0
    • Zorak
      0
    • ?urom
      0
    • ?liwa
      0
    • B.R.O
    • Z.B.U.K.U
    • S?o?
    • Zeus
    • Mc Kula

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do tematu:

Nie ma najlepszego rapera. Są faworyci w danch stanach :

Gdy mam dołka, albo wątpię rzucam sobie: Małpa, Huczuhucz, Pezet Noon i wszystko pokrewne

Gdy jestem wesoły to rzucam sobie HIFI Bandę, Łonę z Webberem,

To oczywiście przykład.

A więc nie da się wybrać najlepszego rapera, każdego widzimy inaczej, gdy mamy inny nastrój.

Wiadomo, że należy się szacunek takim jak PFK, K44, Peja, Molesta, Liroy i innym za początki, ale nie olewajmy takich squadó jak :

Trzeci Wymiar - najbardziej niedoceniany squad polskiego hh.

Mają kozacką technikę - ogarnijcie sobie kawałek 3W ft Peja - Pogoda dla bogaczy i tutaj widać jak chłopaki ogarniają.

Opublikowano

Dobry bit i przekaz to to, co jest najlepsze i najważniejsze w polskim rapie.

Ogólnie według mnie jest sporo raperów, którzy są dobrzy ale w ankiecie zagłosowałem na Magika. Dlaczego?

PFK to najlepszy polski zespół, nie porównywać mi proszę go do innych. To nie miało by sensu :D

Prócz PFK jeszcze lubię słuchać GrubSon'a, to dobre połączenie kilku gatunków muzyki w jeden dobry bit i przekaz, szczególnie przekaz.

Peja też jest dobry.

Jak nie porównywać? Teraz jest parę dobrych grup albo i nawet samych raperów, lepszych od PFK =)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

@up

Paktofonika to polska legenda, dla większości z nas :D

Teraz są dobre zespoły, racja - ale od czegoś zaczynali, na czymś się wzorowali.

PFK :D

Top : Jeszcze DonGuralesko jest dobry ;p

challenger.png

Uczeń
Opublikowano

Ta lista dla mnie jest bynajmniej śmieszna... Gdzie jest Laikike1, Eripe, Miuosh, PeeRZet, Molesta? Gdzie jest Osa i Szula z WL, którzy na ten moment są jednymi z nielicznych wyróżniającymi się stylami? Można tak jeszcze sporo wymieniać ale po co skoro mamy B.R.O (dla niekumatych: dla mnie frajer, który nie robi rapu bo tego co on robi nie można nazwać). Dla mnie oczywiście na czele Laik w sumie jak cała reszta która tu wymieniłem. No dobra z listy Bisz daje rade, Mes w sumie też ale na resztę nie patrzę, Buka kiedyś robił rap teraz robi syf i chyba nagrywa tak byle go nie zrozumieć... Zauważyłem tez że plujecie się jak ktoś napisze o Magiku? Niby czemu? Nie rozumie tego wgl. po pierwsze wymieniłeś też sporo osób znanych ze starszych lat wiec nie wiem o co spina a co do filmu: to chyba tylko dureń może dzięki temu myśleć że słucha rapu i wchodzić w takie tematy na forach więc chill out. Dziękuje dobranoc!

Opublikowano

Gówno wiesz o rapie.

Gdzie Smarki ? Gdzie stare postacie z podziemia ?

Dziękuję - wychodzę.

@EDIT I Kula w ankiecie

-.-"

Uff... Jest jeszcze ktoś ogarnięty na tym forum, znający Smarka ;)

PFK to najlepszy polski zespół, nie porównywać mi proszę go do innych. To nie miało by sensu :D

Prócz PFK jeszcze lubię słuchać GrubSon'a, to dobre połączenie kilku gatunków muzyki w jeden dobry bit i przekaz, szczególnie przekaz.

Picard_Facepalm_by_LuckyHRE.gif

Wnioskuję o usunięcie ankiety i napisanie od nowa!

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ta lista dla mnie jest bynajmniej śmieszna... Gdzie jest Laikike1, Eripe, Miuosh, PeeRZet, Molesta? Gdzie jest Osa i Szula z WL, którzy na ten moment są jednymi z nielicznych wyróżniającymi się stylami? Można tak jeszcze sporo wymieniać ale po co skoro mamy B.R.O (dla niekumatych: dla mnie frajer, który nie robi rapu bo tego co on robi nie można nazwać). Dla mnie oczywiście na czele Laik w sumie jak cała reszta która tu wymieniłem. No dobra z listy Bisz daje rade, Mes w sumie też ale na resztę nie patrzę, Buka kiedyś robił rap teraz robi syf i chyba nagrywa tak byle go nie zrozumieć... Zauważyłem tez że plujecie się jak ktoś napisze o Magiku? Niby czemu? Nie rozumie tego wgl. po pierwsze wymieniłeś też sporo osób znanych ze starszych lat wiec nie wiem o co spina a co do filmu: to chyba tylko dureń może dzięki temu myśleć że słucha rapu i wchodzić w takie tematy na forach więc chill out. Dziękuje dobranoc!

Kolego, musisz się przyzwyczaić że rap powoli będzie się zmieniał w miłosne kawałki, a nie jak dawniej dawał (?) przekaz, B.R.O właśnie stara się wprowadzić tą nową 'erę' rapu.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Jak tu można głooswoac na Mgaika hahahahah widać ze same Gimbusy z ery jesteś bogiem glosuiją

co do ankiety zabrakło pare Raperków :P! Miuosh Molesta ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...