Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana e-mail

zabcia33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć..;d No więc tak.... dostałem ostatnio od kumpla konto w metin2.pl wraz z e-mail. I chce to konto zmienić na swój e-mail. Lecz jest problem. na ten e-mail co dał mi kumpel na którym jest konto.. nie dochodzi wiadomość o zmianie e-mail. Nawet prośba o hasło do magazynu nie dochodzi... więc coś musi być z e-mail. próbowałem kilka razy. nic.. nie dochodzi.. napisałem do supportu.. ale jak oni odpisują.. to można się tego nie doczekać -,-. Jak coś ten e-mail był blokowany;d bo coś tam naruszyłem. Moim zdaniem właśniee coś na tym e-mail musi być. Proszę o pomoc. Będę bardzo wdzięczny:)))

Opublikowano

Twój kolega jest godny zaufania? Może ustawił,aby wszystkie wiadomości z maila,były przekierowywane na jego drugi adres.Poszukaj w opcjach.

Opublikowano

Jesteś pewna, że przypisany e-mail zgadza się z tym, na który się logujesz? Nie ma jakiejś innej literki, innej cyfry, znaku? Jeśli wszystko jest OK to wiadomość musi być w folderze spamu. Nadal nic? Po prawej stronie u góry masz wyszukiwarkę - wpisz w niej "Metin2 zmiana" albo zwykłe "Metin2" i przeszukaj.

Opublikowano

Napisz do supportu mi odpisują po 1 dniu. I Daj odpowiedz czy ci to naprawili :) albo jak sam do tego doszedłeś :)

pisal ze juz pisal do supportu

@top

moze tą moja metoda czyli usuwasz maila i tworzysz dokladnie tego samego. jeszcze mozesz napisac do supportu poczty :)

Opublikowano

Niestety doszło do przykrej sytuacji. W przedstawionym problemie, myślę, jestem pewna w 90%, że kolega liczył na twoją naiwność taką, że przełożysz sobie eq na postać, którą otrzymałeś a on po czasie odzyska ją. Wygląda sprawa bardzo jasno, że e-mail, który podał Ci kolega ma ustawiony e-mail alternatywny badź przekierowanie. Portal o2 posiada funkcję, gdzie tworząć jeden adres e-mail tak naprawdę tworzymy cztery ale też posiada funkcję czarnej listy, czyli, jeśli adres Metin2 został do niej dodany e-mail w żaden sposób nie przyjdzie. Jak wspomniałam wyżej, również funkcję przekierowania i e-mail pomocniczy. Wczesniej jeden z userów, zaproponował aby napisać do supportu poczty, niestety nic to nie pomoże, gdyż będą zażądać od Ciebie skanu dowodu bądź legitymacji szkolnej a wiadome, że e-mail nie nalezy do Ciebie. W przedstawiej sprawię, kolega liczył, że się niebierzesz.

Opublikowano

nieee kolega by mnie nie nabrał. a co chodzi do czarnej listy to chyba nie ma nic dodane.... wcześniej wpadłem na takie coś to do białej listy dodałem taką [email protected]. i pozdroo dla support.. nie odpisują już 47 godzin... żal ich..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...