Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer

uszi

Trainer Do Privow  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Udostepnic Trainera Dzialajacego Na wszystkich serverach prywatnych ?

• TAK !! DAWAJ !!
      18
    • NIE !! TO ZNISZCZY NASZE SERVY !!
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw sprawdze czy ludzie tego chca czy nie, dopiero potem moge udostepnic trainera.

Trainer zawiera rózne ciekawe opcje takie jak:

~Godmode

~Swear Hack

~CAM VAC

~DupexVac

~SS teleport

~kontrola szybkosci ataku

~Fast Pickup

Zbieranie glosow skaczy sie w niedziele wiec do tego czasu wszystkie servery moga czuc sie bezpiecznie. No i zaleznie od wyniku ankiety beda mogly czuc sie bezpieczne pozniej.

"Każdy szermierz dupa kiedy wrogów kupa" A.Sapkowski - Wiedźmin

POWIĘKSZ MI GO O 1 CM !

Opublikowano

Głosuje na nie, ponieważ mam swój server i nie chciał bym żeby byli hakerzy jak narazie wszystkich banuje ale jak dal byś tego hacka to tylko nieliczni by grali Legit ;/

DELETE

Opublikowano

To udupi wszystkie private oprócz Odin'a i Local'a do których ludzie chcą właśnie hacki. Głos na nie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Sam tez uzywalem tego na serverach z 1000x rate. Z podowdu braku czasu na expienie lub tego ze server byl czesto off i trzeba bylo sie spieszyc zeby sie pobawic 4 jobem xD

"Każdy szermierz dupa kiedy wrogów kupa" A.Sapkowski - Wiedźmin

POWIĘKSZ MI GO O 1 CM !

Opublikowano

Rotfl, mam nadzieje, ze ten temat zostanie usuniety... Wiele osob na tym forum ma swoje serwery, wiec nie powinno sie umieszczac tego typu rzeczy.

Opublikowano

Simpson zgadzam sie z toba ... ale czy tego chcesz czy nie .. to jednak Forum o hackach:] wiec on ma prawo dodac takie cos...;] chyba ze to by byl pin cracer..:] ale ze to zwykly trainer dla noobkow ktore nawet na prv nie umieja grac to inna sprawa:]

p0zdr0

• Dodaj nową pozycję...