Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet.

WarZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam mały problem z internetem.Od pewnego czasu po 15-20 minutach internet mi się "odłącza" od komputera i nie mam już połączenia z internetem do puki nie zrestartuje komputer na nowo.Wtedy gdy włączam na nowo komputer tak samo mam do 15-20 minut internet i znowu się rozłącza.Nie wiem co jest tym spowodowane nic nie ściągałem ostatniego czasu.Proszę was o pomoc bo nie wiem co robić.Już wszystko zrobiłem avastem prze skanowałem komputer nic nie wykrył żadnego wirusa.Sprawdzałem także czy nic nie przerywa i kabel USB jest dobrze podłączony.Ale był dobrze podłączony.Za pomoc daje Lubie to.

PS.Mam LiveBox'a z Neostrady TP.

Opublikowano

Według mnie są dwa rozwiązania. Pierwsze - nawala dostawca, czyli Neostrada. Drugie - może masz coś z kartą sieciową? Spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki. A jak to nie pomoże zadzwoń do biura obsługi klienta. :)

Opublikowano

to livebox i ustawienie w nim szyfrowania w mixed

zmień na zwykłe wpa albo wpa2

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Może masz uszkodzony livebox ? gdyż ja również mam podobny z problemem ,że internet się resetuje ,lecz z różnymi odstępami czasu a czasem co chwilę po rozmowie z obsługą klienta zostałem skierowany do punktu po nowy livebox bo ewidentnie coś z nim jest nie teges.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

jak dla mnie to w 90% przypadków gdzie były podobne problemy z połączeniem się różnych urządzeń wifi do sieci z Liveboxa to zmiana szyfrowania pomogła , reszta 10% to uszkodzony sprzęt

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...