Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego tak mało ludzi gra na Cabal Online Europe?

Photive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci tak.. ja właśnie wróciłam do gry i jakichś specjalnych tłumów nie widziałam. Zapewne wszyscy, którzy grali i chcą grać dalej, czekają na Cabala 2.

Z racji sentymentu wolę sobie pograć jeszcze w starego Cabala niż zaczynać w nowej grze, więc ciężko mi ocenić czy się opłaca. Po tym, co czytałam w sieci pewnie większość ludzi powie, że nie :P

#don't care

Opublikowano

już 2 miesiące temu z graczami było cienko. Nawet na ch1 mercury tłumów nie było itemy są bardzo drogie polecam czekać na Cabal2

76561198095440091.png

Opublikowano

Powiem Ci tak, tłumów nie ma tak jak kiedyś ale dalej jest sporo osób które grają w ten klasyk, pewnie jak wyjdzie Cabal 2 Eu to większość przejdzie na niego w tym polacy, a to że Cabal 2 to niby "shit" to nie zgodzę się z tym grałem na becie i mogę ocenić że bardzo dobrze zrobili Cabala 2 tylko brakuje mi paru rzeczy z jedynki np. Blader którego zastąpił priest a to bardzo wielki minus.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Cabal 2 możliwe że będzie fajny, jak by nie był to nie było by takiej sensacji. Ludzie odchodzą z serwerów bo nudzi im się gra, prawie zero nowości, więc nie ma co się dziwić. Faktycznie tłumów nie ma, ale gra się nadal dobrze. Polecam serwer Mars, możemy kiedyś pograć razem jak chcesz. Graj na Qlobalu bo możesz nauczyć się wielu rzeczy zanim przejdziesz na prywatne serwery.

Kappa.

Opublikowano

Wkrewiają mnie te ograniczenia, niestety cabal zawsze był pay2win więc powiem tak:

jeśli masz premium, graj na globalu bo się opłaca, ludzi nawet sporo ale nie tyle, jak zaczynałem w 2007

jak nie masz premium, graj na privach 4fun z ep8 jest kilka - osobiście gram na mystery cabal.

Opublikowano

ja grałem rok temu fajnie się grało ale nudy poprostu i do tego dużo osób ksuje i na czitach jedzie ja 1 tydz ledwo 80 a inni w 2dni +100 z setami +6-10

Opublikowano

Powiem Ci tak, tłumów nie ma tak jak kiedyś ale dalej jest sporo osób które grają w ten klasyk, pewnie jak wyjdzie Cabal 2 Eu to większość przejdzie na niego w tym polacy, a to że Cabal 2 to niby "shit" to nie zgodzę się z tym grałem na becie i mogę ocenić że bardzo dobrze zrobili Cabala 2 tylko brakuje mi paru rzeczy z jedynki np. Blader którego zastąpił priest a to bardzo wielki minus.

Sco skąd ty możesz wiedzieć jak gralo sie 2/3 lata temu o.O <_<

Ja tam znowu zaczołem grać nawet dzis sie poszczęściło sema na sodzie "znalazłem" :rolleyes:

@UP jak w tydzien wbijasz 80 to pozdro :) ja bez hackow mam ten lv w 3 dni : ))) a eq sie ma bo kasy w chuj z Q lub ktos robi 2 chara :)

273511408998783345728.png
Opublikowano

Sco skąd ty możesz wiedzieć jak gralo sie 2/3 lata temu o.O <_<

Ja tam znowu zaczołem grać nawet dzis sie poszczęściło sema na sodzie "znalazłem" :rolleyes:

@UP jak w tydzien wbijasz 80 to pozdro :) ja bez hackow mam ten lv w 3 dni : ))) a eq sie ma bo kasy w chuj z Q lub ktos robi 2 chara :)

Bo grałem chwile ale grafika mnie odrzuciła.

Opublikowano

ja wam powiem tyle cabal już przestaje istnieć ;P każdy ma go w dupie bo czeka na cabala 2 ale się zawiedzie i nie wróci do 1 dynki tylko pójdzie gdzie indziej :P

Opublikowano

Bo grałem chwile ale grafika mnie odrzuciła.

No to zajebisty z ciebie gracz, grafika w tak dobrej grze cie odrzuca? to nas moze odrzucac ten twoj ryj....

za niedlugo bedzie merge (łączenie serwerow ;])

PRZESTAŁEŚ GRAĆ W CABALA NA SERWERZE MERCURY I NIE MASZ CO ZROBIĆ Z KONTEM?

ZAMIEŃ JE NA PRO KONTO METIN2 SERWER SOLAR O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 450ZŁ!

LUB ZAMIEŃ ZA 3KKK ALZ NA MERCURY!

Opublikowano

No to zajebisty z ciebie gracz, grafika w tak dobrej grze cie odrzuca? to nas moze odrzucac ten twoj ryj....

za niedlugo bedzie merge (łączenie serwerow ;])

Raport za obrazę.

Te łączenie serwerów nic nie da bo cabal upadł już dawno. I proszę mnie nie obrażać gdyż nie widziałeś mnie.

ps. Porównaj Wowa z Cabalem i wtedy mów o grafice.

Opublikowano

Raport za obrazę.

Te łączenie serwerów nic nie da bo cabal upadł już dawno. I proszę mnie nie obrażać gdyż nie widziałeś mnie.

ps. Porównaj Wowa z Cabalem i wtedy mów o grafice.

Tu sie zdziwisz : ) ta cos bd o wiele wiecej graczy jak na starym db cabalu :)
Opublikowano

Tu sie zdziwisz : ) ta cos bd o wiele wiecej graczy jak na starym db cabalu :)

Nie zdziwię się bo cabal upadł już rok/dwa temu i nic ani nic go nie ruszy jak wystartuje cabal 2, teraz tylko tak każdy hejtuje C2 gdyż nawet nie widzieli go na własne oczy lub mają za słabe komputery to muszą się wyżyć i napisać że słaby, grałem na becie i wiem jak to jest. Kończąc tą rozmowę cabal nie powstanie już na nogi gdyż zjadły go takie produkcje jak Tera online, RaiderZ, Wow czy też nawet Metin.

Opublikowano

Nie zdziwię się bo cabal upadł już rok/dwa temu i nic ani nic go nie ruszy jak wystartuje cabal 2, teraz tylko tak każdy hejtuje C2 gdyż nawet nie widzieli go na własne oczy lub mają za słabe komputery to muszą się wyżyć i napisać że słaby, grałem na becie i wiem jak to jest. Kończąc tą rozmowę cabal nie powstanie już na nogi gdyż zjadły go takie produkcje jak Tera online, RaiderZ, Wow czy też nawet Metin.

Nie chce rozpoczynać spamu, ale metin napewno nie :) Tam też jest coraz mniej graczy i upada jak cabal :) Zginą śmiercią naturalną.
Opublikowano

Nie chce rozpoczynać spamu, ale metin napewno nie :) Tam też jest coraz mniej graczy i upada jak cabal :) Zginą śmiercią naturalną.

Cabal co do metina nie ma się porównywać to jak porównywać Polską ligę piłki z Hiszpańską, oczywiście że metin ma 1000x więcej graczy bo jest prostą grą i no taget dlatego nigdy nie upadnie, nawet patrząc po liczbie postów i tematów między cabalem a metinem widać że metin ma 1000x więcej graczy i fame. Więc nie upadnie przez najbliższe 3/4 lata.

Jeżeli ktoś hejtuje Cabala 2 to zapraszam na pw podam linki do Chińskiej wersji i będziemy mogli pograć i wtedy ocenicie czy to zła gra.

Opublikowano

Metin2 non target? Dojebałeś.... Taki z tego non target jak ty z pięknym ryjem :0

Proszę zapoznać się z słowem no target a potem pisać, i bez flame mi tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...