Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala mnie z metina help !

MrEat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie non stop mnie wywala gdy zaloguje się po 1-5 minutach gry wyrzuca mnie co mam zrobić ?

Komp:

4GB

3.10GHz

Nigdy mnie nie wyrzucało dlaczego nagle teraz? Za pomoc wielkie dzięki i lajk ;p

Opublikowano

Wyłącz AntyWirusa i uruchom metina ze zgodnością.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Wyłącz AntyWirusa i uruchom metina ze zgodnością.

Z zgodnością czyli ? xD

Wyłączyłem antywirusa i nic . Dalej wywala

Opublikowano

Prawy myszki na ikonę metka --> Właściwości --> Zakładka "ZGODNOŚĆ" --> Uruchom w trybie zgodności z np. windows XP, jak dalej źle to zmień na NT.

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Jest wiele możliwości :

1.NetFramework

2.Wspomagacze

3.Zanieczyszczony komputer

Ad.1

Pobierz najlepiej NetFrameworka 3.5 oraz 4.0

Ad.2

Tutaj mówiłeś ,że nie masz ich więc nie będę tego rozwijał

Ad.3

Możliwe ,że dawno nie czyściłeś komputera. W takim razie zaopatrz się w takie programy jak Wise Skan Disk i Wise Skan Registry / lub Revo Uninstaller i Odkurzacz. Wyczyść rejestry i dysk z niepotrzebnych plików i zainstaluj Clienta na inną partycje. Możliwe,że pomoże.

Pozdrawiam

Opublikowano

Prawy myszki na ikonę metka --> Właściwości --> Zakładka "ZGODNOŚĆ" --> Uruchom w trybie zgodności z np. windows XP, jak dalej źle to zmień na NT.

nie działa

Jest wiele możliwości :

1.NetFramework

2.Wspomagacze

3.Zanieczyszczony komputer

Ad.1

Pobierz najlepiej NetFrameworka 3.5 oraz 4.0

Ad.2

Tutaj mówiłeś ,że nie masz ich więc nie będę tego rozwijał

Ad.3

Możliwe ,że dawno nie czyściłeś komputera. W takim razie zaopatrz się w takie programy jak Wise Skan Disk i Wise Skan Registry / lub Revo Uninstaller i Odkurzacz. Wyczyść rejestry i dysk z niepotrzebnych plików i zainstaluj Clienta na inną partycje. Możliwe,że pomoże.

Pozdrawiam

1.Pobieram

2.Wyjaśnione

3. Format miałem 2-3 miesiące temu , co tydzień odkurzam ;p

Opublikowano

Ten netframework włącza się automatycznie po uruchumienia kompa ? A po za tym na razie nic nie działa ;/

Mam win 7

Opublikowano

Close problem rozwiązany

Przestaje przez to grać w metka :P wszyscy ci co tu napisali i pomogli chociaż trochę dziękuje i daje co niektórym lubię to . Pozdrawiam

Opublikowano

problem polega w tym ze trzeba wylaczyc metka i wlaczyc jeszcze raz czesto sie to robi.tak na przyzlosc nic nie musisz wgrywac^^

Opublikowano

problem polega w tym ze trzeba wylaczyc metka i wlaczyc jeszcze raz czesto sie to robi.tak na przyzlosc nic nie musisz wgrywac^^

myślisz że tego nie próbowałem? Twórcy metina powinni wykombinować coś aby nie było takich problemów jakie ja mam . Nie jednemu się to zdarzyło , tracą graczy i kasę ;p. A kasa musi się zgadzać ;]

Opublikowano

myślisz że tego nie próbowałem? Twórcy metina powinni wykombinować coś aby nie było takich problemów jakie ja mam . Nie jednemu się to zdarzyło , tracą graczy i kasę ;p. A kasa musi się zgadzać ;]

Mimo, że chciałeś, aby ktoś zamknął temat, muszę się odnieść do Twojej wypowiedzi. Oni chcą zarobić kasę, ale to nie ich wina, że Cię wyrzuca z konta. Możliwością jest też logowanie się z innego komputera na Twoje ID (podawałeś komuś hasło?). Inna rzecz to słaby internet albo wysokie wykorzystanie łącza, np. przez brata, siostrę przy graniu w inną grę czy ściąganiu czegoś.

Opublikowano

Gdyby problem miał zastosowanie w tym, że inna osoba jest zalogowania na twoje konto ukazałby Ci się komunikat.

Podobnie jak UP wnioskuje, że usterka tkwi w twoim łączu internetowym - w zasobach internetu. Jest zbyt przeciążony i nie nadąża z przetwarzaniem informacji. Polecam zresetować komputer, wyłączyć po restarcie wszystkie programy obciążające łącze i spróbować ponownie.

Opublikowano

Close problem rozwiązany

Przestaje przez to grać w metka :P wszyscy ci co tu napisali i pomogli chociaż trochę dziękuje i daje co niektórym lubię to . Pozdrawiam

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...