Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] textura

master3738

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam bardzo słaby sprzęt jednordzeniowy laptop. Jego największym atutem jest chyba 2 Gb ram (cieniutko) . I mam pytanie. Czy może ktoś mi dać (jeśli są) link do jakichś tekstur lub modów które znacznie pogarszają grafikę. Np. na początku minecraft działał mi do du... ale jak wgrałem słabe textury śmiga . Jakby się dało tak samo z warrockiem. Albo co jeszcze można zrobić żeby działał lepiej. bo na normalnych wymaganiach potrafi chwile działać płynniutko i za 10 sekund ścina jak nie wiem ;/ dawałem największy proces itd. Najlepiej byłoby jakieś mody czy textruy osłabiające grafikę czy takie cuś . Pomożecie ??

Wbijaj na moją stronę! http://momio-hack.pl/

Opublikowano

W ustawieniach grafiki War Rock'a włącz najniższe osiągnięcia ( wymagania ) i zbędne bajery ( typ. lustrzana woda )

• Przeczyść komputer programem CCleaner i Odkuracz.
  • Użyj programu Advanced System Care!
  • Użyj programu typu GameBooster.
  • Wyłącz wszystkie zbędne aktywne programy ( typu. gadu gadu , skype )
  • Dodaj War Rock do wyjątków antywirusa.
  • Użyj programu 5StarGameTuner
  • Zmień ustawienia gry na low lub medium .
  • Zainstaluj najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej

A o modach które pogarszają grafikę na forum nie słyszałem, zapewne dużo pracy wymaga taki mod ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

a myślisz że to coś pomoże ??

Pomóc pomoże, ale efekt nie będzie tak duży jak ty oczekujesz.

Słyszałem, że właśnie jak usuniesz pewne tekxturki to pomaga, ale w szyszym ładowaniu się mapy, nie zmniejszeniu lagów.

Z tym nic nie zrobisz, też tak miałem i musiałem zakupić nowy sprzęt, gdyż co to jest 1 rdzeń w dzisiejszych czasach.

Czyli zastanów się nad nowym sprzętem :)

26_23_23_logompc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...