Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zabezpieczyć pliki klienta przed wypakowaniem.

VirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

do rozpakowania takich "zabezpieczeń" wystarczy ~2 min roboty (wybaczcie hejtery że tak długo)

Opublikowano

do rozpakowania takich "zabezpieczeń" wystarczy ~2 min roboty (wybaczcie hejtery że tak długo)

Hejty wypierdalają teraz spać i done

Pasjonat
Opublikowano

Zabezpieczenie o kant dupy rozbić. Wystarczy unpacker omijający znaki specjalne. (a przynajmniej tak mi się wydaje.)

i bardzo dobrze Ci się wydaje.

Opublikowano

Zabezpieczenie o kant dupy rozbić. Wystarczy unpacker omijający znaki specjalne. (a przynajmniej tak mi się wydaje.)

Mówiłem że to jest zabezpieczenie przed noobkami...

Lepiej jest zmieniać magicy itd.

Jeezu , wszystko musicie hejtować ;d?

Sposób łatwy oraz nudziło mi się dlatego zrobiłem tuta , jakbym zrobił o szerszym zabezpieczeniu to już większość nowicjuszu raczej by nie pojeła nie?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Żeby chociaż lzo i fourcc zmienić, to już tutaj możemy rozmawiać o jakimkolwiek zabezpieczeniu.

Opublikowano

Żeby chociaż lzo i fourcc zmienić, to już tutaj możemy rozmawiać o jakimkolwiek zabezpieczeniu.

Chyba pisałem że to przed noobkami?

Oczywiście że są lepsze sposoby , lecz są już trudniejsze i już początkowy user tego nie ogarnie...

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nazwijmy to inaczej. Zamiast "Jak zabezpieczyć pliki klienta?", lepiej użyć "Jak poprawić zabezpieczenie plików klienta?" Nie znam żadnego polskiego serwera, którego pliki są tak zabezpieczone, że nie da się ich odkodować. Poza tym już ktoś wspomniał, że owy sposób to praca Alberta (Arymana), którego już długo z nami nie ma.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...